Ambassador 2017 haku on alkanut

ambassador_header-haku_alkanut
viimekausi

Rajalan Ambassador 2017 –kilpailuun on saatu mukaan vaikuttava kattaus kuvaamisen kirkkainta kärkeä. Ammattikuvaajat toimivat kilpailuun osallistuvien mentoreina eri tehtävissä ja kuvaamisen osa-alueilla.

petri-mast
antti-karppinen
konsta-punkka
lawrence-dolkart
daniel-taipale

Rajala Ambassador –haasteessa etsitään monipuolisia, eri taustoilta tulevia persoonallisia tekijöitä nostamaan luovat sisällöt uudelle tasolle. Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan Rajalan Ambassador 2017 -kilpailuun.

Etsimme henkilöä, joka tuntee palavaa intohimoa valokuvaamista, videokuvaamista, bloggaamista ja vloggaamista kohtaan. Kaikessa ei tarvitse olla mestari, mutta halukkuutta uuden oppimiseen ja luovien sisältöjen tuottamiseen tarvitaan kisassa pärjätäkseen. Haasta siis itsesi ja hae mukaan vuoden huikeimpaan kilpailuun.

Pääpalkintona on 3 000 euron arvoinen Rajala Pro Shopin lahjakortti.

Tämän vuoden Ambassador kilpailu on entistä monipuolisempi ja näyttävämpi. Kisaan osallistuville on luvassa upeita valo- ja videokuvaukseen liittyviä tehtäviä sekä mahtavia kuvauskohteita. Lisäksi osallistujat saavat opastusta ja tukea Rajalan mentoreilta.

Ambassador -kisan tarkoituksena on saada ihmiset kiinnostumaan kuvaamisesta ja luovien sisältöjen tuottamisesta.

Ensimmäiseksi Rajalan Ambassadoriksi valittiin 5.11.2016 Ville Pääkkönen. Mies palkittiin tiukan kisan jälkeen 3 000 euron arvoisella Rajalan Pro Shop lahjakortilla.

Vuoden 2017 Ambassadorin etsintä on nyt käynnissä. 

Tartu siis tilaisuuteen ja hae mukaan!

Haku päättyy 31.12.2016.

Haasteeseen valitaan ryhmä lähettiläitä, jotka saavat koulutusta alan ammattilaisilta. He pääsevät myös osoittamaan taitonsa kuvausmatkoilla ja monipuolisissa kuvaustehtävissä.

Hae mukaan tai välitä viesti ystävällesi. Kilpailu järjestetään nyt toista kertaa. Ensimmäinen vuosi oli menestys ja nyt mukaan haetaan uusia lahjakkuuksia. Mukaan hakeminen onnistuu alla olevan kaavakkeen kautta. Persoonaa, luovuutta ja monipuolisuutta – odotamme hakemustasi!

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Mitä kalustoa käytät kuvaamiseen?
 Kännykkä Järjestelmäkamera Kompaktikamera

Millä käsittelet kuvia?
 Pöytäkone Kannettava Kännykkä

Mitä ohjelmia käytät kuvankäsittelyssä?
 Photoshop Lightroom
Muu, mikä?

Ensisijainen kiinnostuksen kohde*
 Sisustus & arkkitehtuuri Muoti & kauneus Ruoka- ja juomakulttuuri Matkustaminen Hyvinvointi & urheilu Joku muu, mikä?

Esittele meille itsesi* (max. 1000 merkkiä)

Lisää tähän linkit blogiisi, verkkosivuille jne.

Valokuva itsestäsi* (max. 2MB)

Lataa esittelyvideo* (max. 50MB) Voit kuvata videon vaikka puhelimella tai webbikameralla. Tässä ei tarvitse turhia hienostella. Mitä freshimpää, sen parempaa!

tai lisää linkki esittelyvideoon.*