Avoimet työpaikat

Yrityksemme perustaja, Oskari Rajala, aloitti valokuvaajana ja valokuvaustarvikkeiden kauppiaana Turussa vuonna 1919. Oskari Rajala alkoi myös valmistaa kameroita. Omalla OR- merkillä myytiin niin filmiä, kameroita kuin radioitakin.

Osk. Rajala Oy on lähes 100 vuotta toiminut, Suomen valokuvauspiireissä tunnettu perheyritys. Tekniikan kehityksen ja asiakasmäärän kasvun myötä Rajalan on ollut mahdollista laajentaa toimintaansa. Ympäri vuorokauden palvelevan nettikaupan lisäksi liikkeitä löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Kuopiosta, Tampereelta ja myös Tukholmasta.

Lähde mukaan Rajala tiimiin rakentamaan entistä parempaa asiakaskokemusta.

Avoin paikka asiakaspalveluun ja verkkokaupan ylläpitoon Turussa

Haemme aktiivista ja järjestelmällistä henkilöä asiakaspalveluun ja verkkokaupan ylläpitoon Turun toimipisteeseen.

Toivomme sinun olevan myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, sekä tarkka ja aktiivinen työssäsi. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, sekä pystyt työskentelemään itsenäisesti. Omaat erinomaisen kirjallisen suomenkielen taidon.

Katsomme eduksi:
- Kokemuksen verkkokauppaliiketoiminnasta ja julkaisujärjestelmistä (Magento)
- Kokemuksen myyntityöstä
- Ruotsin- ja englanninkielen taidon
- Sosiaalisenmedian osaamisen

 
Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen työn asiakaspalvelun parissa kasvavassa yrityksessä. Työaika 37,5 h / viikko. Palkkaus sopimuksen mukaan.
 
Jätähän hakemuksen mahdollisine työnäytteineen 31.1.2018 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa: rekry@rajalacamera.fi 

------------------------------------------------------------------------

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa työpaikkaa? Voit kuitenkin lähettää meille avoimen hakemuksesi, sekä CV:si työnhakulomakkeen kautta. Valitse lomakkeelta tehtävä "avoin".