Black Friday

Blac Friday tulossa taas 24.11.2017

Black Friday on kohta täällä!

 

Black Friday tulee taas 24.11.2017. Luvassa päivän ajan huikeita tarjouksia ja etuja Rajalan verkkokaupassa ja myymälöissä.

Ennakko-ilmoittautuminen on päättynyt! Odota, että vuorokausi vaihtuu, Black Friday saapuu ja kampanjasivut julkaistaan!


Mikä ihmeen Black Friday?

 

Black Friday on ilmiö, joka on saanut alkunsa Philadelphiasta Yhdysvalloista 1950- tai 1960-luvulla. Kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljäs perjantai nimettiin Black Fridayksi, koska monet kaupat avasivat joulusesonkinsa kyseisenä päivänä ja kaupungit kuhisivat mustina vilkkaasta liikenteestä.

 

Black Friday levisi nopeasti ympäri Yhdysvaltoja ja etenkin viimeisten vuosien aikana on Black Friday -ilmiö kasvattanut suosiotaan myös Suomessa.

Rajala ja Black Friday 2017

Rajala Pro Shop on järjestänyt Black Fridayn kunniaksi kampanjoita jo useamman vuoden ajan tarjoten kaikille kameroista ja kameratarvikkeista kiinnostuneille mahdollisuuden hyödyntää hyviä tuotetarjouksia ja etuja.

Rajalan Black Friday -perinne jatkuu edelleen vuonna 2017 ja odotammekin innolla, että pääsemme julkaisemaan teille tämän vuoden huikeat Black Friday -tarjoukset.