Canon EF 600mm f/4 L IS II USM -objektiivi

SKU
135125B005
13 099,00 €


EF 600 mm f/4L IS II USM on valovoimainen (f/4) ja voimakkaasti suurentava superteleobjektiivi, jossa on kuvanvakain.


Objektiivi sopii hyvin ammattikuvaajille, jotka kuvaavat villieläimiä, luontoa ja urheilua.Pienikokoinen ja kevyt superteleobjektiivi
EF 600 mm f/4L IS II USM -objektiivissa on magnesiumseoksesta ja titaanista valmistettu kevyt, kestävä ja laadukas rakenne.

Edistyksellinen optiikka
Optiikassa on fluoriitti- ja UD-linssielementit, jotka vähentävät poikkeamia ja vääristymiä. Suuri valovoima (f/4) mahdollistaa Canonin polttovälin muuttajan EF 2.0x III käytön EOS-1-sarjan kameroiden automaattitarkennuksen kanssa.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat tarkennusnopeutta. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Kuvanvakain
Objektiivin kuvanvakainta käyttämällä käsivaralta voidaan kuvata jopa neljä askelta pidemmillä valotusajoilla kuin normaalisti ilman, että kuvaan tulee kameran tärähtelystä aiheutuvaa epätarkkuutta. Eri kuvanvakaintilat parantavat kuvanlaatua panoroinnin aikana.

Kuvanvakaintila 3
Uusi kuvanvakaintila 3 sopii hyvin kaikenlaiseen toimintakuvaukseen ja erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan panorointia. Tila ottaa kuvanvakainelementin käyttöön ainoastaan valotuksen aikana.

Kuvanlaatua parantava SWC-pinnoite
Canonin patentoitu, digitaalivalokuvaukseen suunniteltu SWC-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä Pinnoite poistaa ongelman aiheuttajan, joten kuvista tulee kirkkaita ja selkeitä.

Moottoroitu tarkennus
EF 600 mm f/4L IS II USM -objektiivin kaksinopeuksinen moottoroitu tarkennus mahdollistaa tasaisen ja katkeamattoman tarkennuksen, joka sopii hyvin etenkin videokuvaukseen.

L-sarjan laatua
L-sarja on Canonin ammattikäyttöön tarkoitettujen objektiivien lippulaivamallisto, ja se edustaa huippua tarkan suunnittelun EF-optiikassa. L-sarjassa yhdistyvät monikäyttöisyys ja helppo käsiteltävyys, ja lisäksi sarjan objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Varusteet
EF 600 mm f/4L IS II USM -objektiivin mukana toimitetaan vastavalosuoja (ET-160 WII), objektiivin suojus (E-185B) ja objektiivilaukku 600B.


Lisätietoja
ObjektiivityyppiTele
ObjektiivikiinnitysCanon EF
Myyntipaketin SisältöEF 600/4L IS II USM objektiv, motljusskydd (ET-160 WII), linsskydd (E-185B) och objektivväska 600B.
Takuu12 kk
ObjektiivityyppiTele
ObjektiivikiinnitysCanon EF
Myyntipaketin SisältöEF 600/4L IS II USM objektiv, motljusskydd (ET-160 WII), linsskydd (E-185B) och objektivväska 600B.
Takuu12 kk
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala