Esillä nyt

Jokela_Kuvina


Sami Laitinen - Jokela Kuvina


Jokela Kuvina - Kuvia ja Tarinoita Jokelasta on valokuvaaja Sami Laitisen näyttely Tuusulan Jokelan asukkaista ja paikoista. Valokuvanäyttely on osa vuoden mittaista projektia, jonka muina tuotoksina ovat valokuvakirja ja lyhytdokumenttielokuva.


Näyttelyn kuvat tuovat esille nykypäivän Jokelaa ja sen asukkaita. Jokelalla itsessään on merkittävä historia, junaradan varrella olevan sijaintinsa ansiosta. Tämän näyttelyn avulla Sami on pyrkinyt kertomaan nykypäivän jokelalaisten tarinaa ja miksi juuri he ovat valinneet Jokelan kodikseen. Kuvat on toteuttettu pääosin dokumentaarisella tyylillä, okrostaen kuvattavan kohteen ja kuvaspaikan suhdetta toisiinsa.

Sami Laitinen

Sami Laitinen on helsinkiläinen, Jokelassa kasvanut valo- ja videokuvaaja. Hän saa inspiraationsa arkipäiväisestä elämästä, luonnosta ja ystävien kanssa vietetystä ajasta. Monipuolisen visuaalisen osaamisen ja ammattitaitoisen projektihallinnan avulla, Sami on päässyt työskentelemään monien brändien kanssa mukaan lukien Porsche, Fazer, Lapland Safaris, Visit Åland, Pure Waste ja Visit Karelia.

Valo- ja videokuvauksen ohella hän tekee myös paljon muuta mediasisältöön liittyvää ja häntä voikin kutsua luovaksi tuottajaksi. Samin tavoitteena on jatkossakin kokonaisvaltainen tarainan kerronta, formaatista riippumatta ja tätä kautta auttaa asiakkaitaan toteuttamaan unelmiaan.


samilaitinen.com

Instagram @laitinensami


Rajala Gallery

Osoite

Rajala Pro Shop Postitalo

Mannerheiminaukio 1

00100 Helsinki

Aukioloajat

Arkisin 10-18

Lauantaisin 10-16

Sunnuntaisin Suljettu

Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Esteetön kulku Elielinaukio 2F kautta.

Tulevat näyttelyt

Menneet näyttelyt

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala