Nappimikrofonit

10 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana

 1. Rode Lavalier Microphone

  Rode Lavalier Microphone

  Pieni ja erittäin korkealaatuinen mikrofoni Rødelta. Käyttää Røden MiCon -liitintä joka mahdollistaa helpon liitettävyyden Røden muihin laitteisiin ja langattomiin järjestelmiin. 3,5mm adapteri ostettavissa erikseen. Sisältää vesitiiviin kuljetuslaukun. Vaatii Phantom -virransyötön kamerasta! Lue lisää...
  199,00 €
  Saatavuus: Varmista saatavuus
 2. Rode PinMic Microphone

  Rode PinMic Microphone

  Erittäin huomaamaton haastattelumikrofoni Rødeltä. Sisältää vesitiiviin pop -suojan sekä huomaamattoman tuulisuojan. 3,5mm adapteri myytävissä erikseen. Vaatii Phantom -virransyötön kamerasta! 

  Lue lisää...
  199,00 €
  Saatavuus: Heti varastosta
 3. Rode SC6-L Mobile Interview Kit Lightning liitännällä

  Rode SC6-L Mobile Interview Kit Lightning liitännällä

  Rode SC6-L Mobile Interview Kit on yksinkertainen sisään- ja ulostulosignaalien jakaja Apple iOS-laitteille, jonka mukana tulee lisäksi kaksi SmartLav+ mikrofonia.

  Pohjautuen alkuperäiseen SC6-versioon 3.5mm TRRS-liittimellä, uusi SC6-L käyttää Apple iOS-laitteiden Lightning-liitäntää tarjoten kaksi TRRS sisäänmenoa ja stereo kuulokeulostulon, SC6-L mahdollistaa kahden Rode SmartLav+ mikrofonin yhtäaikaisen käytön sekä kuulokekuuntelun niin itse äänitystilanteessa, kuin myös jälkikäteen äänitystä soitettaessa, ollen näin täydellinen ratkaisu haastattelutilanteisiin.

  SC6-L on käytettävissä muidenkin Rode VideoMic-portfolion tuotteiden kanssa SC4 ja SC7 -sovittimilla.

  SC6-L on optimoitu käytettäväksi helppokäyttöisen Rode Reporter -applikaation kanssa. Ohjelmassa on mahdollista kytkeä äänityksenaikainen tarkkailu päälle ja pois, säätää ja tehostaa äänitettävän signaalin tasoa ja valita äänitys stereosummaksi tai erillisiksi dual-mono-kanaviksi, jolloin materiaalia voidaan jälkikäsitellä muissa ohjelmissa, kuten Camera App, GarageBand tai vaikka Voice Memos.

  Rode SC6-L on yhteensopiva kaikkien Lightning-väylällä varustettujen Apple iOS laitteiden kanssa, iOS11- käyttöjärjestelmästä ylöspäin.

  Lue lisää...

  Norm: 244,00 €

  199,00 €

  Saatavuus: Varmista saatavuus
 4. Saramonic UWMIC9 RX9 + TX9 + TX9
  449,00 €
  Saatavuus: Tilapäisesti loppu
 5. Rode PINMICL Microphone
  199,00 €
  Saatavuus: Varmista saatavuus
 6. Sennheiser MKE 2 Digital LavalierMic (iPhone/iPad)

  Norm: 499,00 €

  249,00 €

  Saatavuus: Varmista saatavuus
 7. Rode SmartLav+ mikrofoni älypuhelimille

  Rode SmartLav+ mikrofoni älypuhelimille

  Rode SmartLav+ on älypuhelimille suunniteltu ammattimainen mikrofoni, joka voidaan kiinnittää mm. paidan kaulukseen.

  Lue lisää...
  69,00 €
  Saatavuus: Heti varastosta
 8. Sennheiser ClipMic Digital Lavalier Mikrofoni

  Sennheiser ClipMic Digital Lavalier Mikrofoni

  Sennheiser ClipMic yhdistettynä IOS laitteeseesi saat tallennettua ammattitasoisia äänitteitä.

  Mikrofoni on suunniteltu seuraaville laitteille : iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4th generation), iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPod touch (5th generation).

  Lue lisää...

  Norm: 239,00 €

  119,00 €

  Saatavuus: Varmista saatavuus
 9. Olympus TP-8 -mikrofoni puhelinäänitykseen

  Olympus TP-8 -mikrofoni puhelinäänitykseen

  Olympus TP8 on ihanteellinen kaikkiin puhelinkeskusteluiden nauhoituksiin: Kun puhut puhelimessa, TP8 poimii keskustelun molemmin puolin ja tallentaa sen sanelimeen.

  Liitä vain TP8 tallennin "MIC"-liittimeen ja laita kuuloke omaan korvaan. TP8 on suositeltava sekä matkapuhelimille, että lankapuhelimille mukaan lukien DECT standardit. Kolme eri kokoista kuuloketyynyä (S / M / L) sisältyy myyntipakkaukseen.

  Lue lisää...
  27,00 €
  Saatavuus: Tilapäisesti loppu
 10. Rode VideoMic ME-L -mikrofoni Lightning liitännällä

  Rode VideoMic ME-L -mikrofoni Lightning liitännällä

  Rode VideoMic ME-L on korkeatasoinen mikrofoni Lightning-liitännällä iPhone- ja iPad-laitteille tarjoten erittäin laadukkaan äänen videokuvaukseen.

  Mikrofonin suuntaavuus estää tehokkaasti sivuilta tulevat äänet fokusoiden kuvaussuuntaan ja näin taaten aina parhaan äänenlaadun videoillesi. 3.5mm miniplugi-liitäntä mahdollistaa äänitettävän signaalin tarkkailun niin äänitettäessä kuin myös äänitettyä videota soitettaessa.

  VideoMic ME-L paketin mukana tulee klipsi mikrofonin tukevaa kiinnitystä varten, kuin myös tuulisuoja ulkoilmaäänityksiä varten. VideoMIc Me-L on yhteensopiva kaikkien Lightning-väylällä varustettujen Apple iOS laitteiden kanssa, iOS11- käyttöjärjestelmästä ylöspäin.

  Lue lisää...

  Norm: 96,00 €

  89,00 €

  Saatavuus: Heti varastosta

10 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana