Innostu uudestaan - Vaihda parempaan

INNOSTU UUDESTAAN - VAIHDA PAREMPAAN!

Osta uusi kamera tai objektiivi ja tuo vaihdossa käytettysi meille!

Väliraha perustuu arvioon, jossa vaihtolaite on normaalikuntoinen. Normaalikuntoisessa vaihtolaitteessa saa olla vähäisiä käytön jälkiä, laitteen on oltava täysin kunnossa oleva ja toimiva. Mukana on toimitettava kaikki ko. laitteen perusvarusteet. Kameroiden perusvarusteet: akku, laturi, kaulahihna, runkotulppa, etsimen suojakumi, usb-kaapeli. Sisällytä mukaan myös mielellään av-kaapeli ja käyttöohje. Objektiivin perusvarusteet: takatulppa ja linssinsuoja sekä vastavalosuoja, jos tullut objektiivin mukana.

Joidenkin kampanjatuotteiden välirahan voi maksaa verkkokauppaan ja tuotteen voi noutaa Helsingin myymälästä tai tilata suoraan haluttuun osoitteeseen.
Tuotteet, joissa ostonappia ei ole, on ostettavissa ainoastaan Helsingin, Turun, tai Tampereen myymälöistä. Myymäläoston yhteydessä toimita vaihtolaite myymälään. Vaihtolaitteen kunto tarkistetaan ja mikäli huomautettavaa ei ole, uusi laite vaihtaa omistajaa.

Väliraha perustuu normaalikuntoiseen vaihtolaitteeseen, joka sisältää tarvittavat perusvarusteet. Mikäli kunnossa on huomautettavaa, voi väliraha olla ilmoitettua suurempi. Jos vaihtolaite on viallinen tai huonokuntoinen, voidaan laite sekä maksettu väliraha palauttaa asiakkaalle.

Mikäli et löytänyt omiin tarpeisiisi sopivaa vaihtotarjousta, katso ohjeet haluamasi kaluston vaihtotarjouksen saamiseen täältä.

Innostu uudestaan

Tuotteet 1-50 / 63

Laskeva
/ sivu

Taulukkona Listana 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-50 / 63

Laskeva
/ sivu

Taulukkona Listana