Kuvakalenterit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valokuvakalenterit ovat erinomainen tapa tuoda esille oma persoonallinen tyyli niin kotona kuin työpaikalla. Luot helposti oman uniikin kuvakalenterin keräämällä siihen rakkaimmat kuvasi vaikkapa unohtumattomilta lomamatkoilta, perhejuhlista, luonnosta tai lemmikeistä.

Kuvakalenteri tuo sinulle iloa koko vuodeksi ja auttaa sinua samalla muistamaan tärkeät päivämäärät. Kuvakalenterit ovat myös mitä parhain lahjaidea! Kerää kuvat lapsista kalenteriin isovanhempia varten tai parhaat luonto- ja eläinkuvat ilahduttamaan ystävääsi. Persoonallinen lahja, josta on iloa ja hyötyä koko vuodelle muistuttaa antajastaan joka päivä!

Meillä Rajala Pro Shopissa valittavanasi on A4 ja A3 -kokoisia valokuvakalentereita joko suomen- tai ruotsinkielisillä nimipäivillä. Classic -kalenterit tulostetaan 150g Galerie Art -paperille ja vaativampaankin makuun löydät upeat Premium -kalenterit, jotka tulostetaan paksulle korkealaatuiselle valokuvapaperille. Kalenterit on sidottu tukevalla metallikierresidoksella.

Kuvakalenteriohjelma on helppokäyttöinen. Voit valita kalenteriin 13 kuvaa sisältäen kansikuvan. Valitut kuvat lataat ohjelmaan kätevästi ja tämän jälkeen siirrät valitsemasi kuvat yksitellen haluamasi kuukauden kohdalle näppärästi “vedä ja pudota” –toiminnolla.

Ohjelman avulla pystyt myös tallentamaan projektisi ja löydät sen näppärästi oman asiakastilisi Kuvatilaukseni-välilehdeltä. Esikatselun avulla pystyt myös katsomaan, miltä valmis tuotteesi tulee näyttämään, ennen kuin tilaat oman kalenterisi. Kalenterin voit tilata suoraan kotiin tai noutaa ilmaiseksi myymälästämme.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala