Anvia Isoo

Anvia Isoo tuplavarmistaa muistot - yksityinen pilvipalvelusi


Anvia Isoon avulla pidät kuvasi ja muistosi turvassa.

Isoo on kaikkialla – Isoota voit käyttää etäyhteydellä missä ja milloin vain. Voit myös jakaa tiedostoja perheesi, ystäviesi tai vaikkapa asiakkaidesi kanssa.

Isoo on myös mobiili – Pääset katsomaan Isoon tiedostoja mobiilisovelluksilla, sekä halutessasi varmuuskopioida ottamasi kuvat ja videot iOS ja Android -laitteilta.

Isoo on helppokäyttöinen – Kytke laitteen mukana tuleva verkkokaapeli reitittimeesi ja virtajohto pistorasiaan niin olet heti valmis aloittamaan.

Isoo varmistaa kaiken automaattisesti – Kaikki Isoo-laitteelle tallentamasi tiedot varmistetaan myös Anvian kotimaisille pilvipalvelimille.

Isoo on turvallinen – kaikki verkkoliikenne Isoo-laitteen ja muiden laitteiden välillä on suojattua ja salattua. Myös pilvipalvelussa olevat tiedot ovat salattuna ja turvassa Suomessa.

Anvia Isoo yksinoikeudella Rajala Pro Shopista!

Isoo on yksityinen pilvipalvelusi kaikelle digitaaliselle sisällölle. Isoo-verkkotallennuslaite tarjoaa keskitetyn tallennuspaikan usealle tietokoneelle niin kotona kuin toimistossa. Isoo-laitteen sisältö varmennetaan jatkuvasti ja automaattisesti on-line varmistuspalveluun. Näin kaikki Isoon tallennetut tiedot ovat aina turvassa.  

Muista markkinoilla olevista tallennuspalveluista poiketen Isoossa on tuplavarmistus, tiedot säilötään sekä fyysisiselle laitteelle että pilvipalveluun. Näin tärkeät muistot ovat varmassa tallessa. Kuvat ovat katsottavissa millä laitteella tahansa: puhelimella otetut kuvat tietokoneella ja toisinpäin.

Isoo-palveluun sisältyy tyylikäs valkoinen tallennuslaite sekä pilvipalvelu. Tallennuslaitteessa on kaksi kovalevyä, joten jos toinen rikkoutuu, tiedot ovat kuitenkin tallessa toisella levyllä sekä pilvipalvelussa. Tallennuslaitteen etuna pelkkään pilvipalveluun verrattuna on myös nopeus, mikä korostuu etenkin tallennettaessa isoja videotiedostoja. Tallennustilaa on tuotteesta riippuen 1 – 4 Teratavua.

Tallentaminen tietokoneelta tai puhelimesta on tehty helpoksi, jotta kuvien ja muiden tiedostojen varmuuskopiointi sujuisi kuin itsestään. Tärkeä asia on myös tietoturva. Isoon pilvipalvelussa data on salattuna ja sijaitsee Suomessa, Anvian omassa konesalissa. Näin asiakkaan tiedot eivät joudu vääriin käsiin.

Isoo asiakaspalvelu
Palvelunumerot: Asiakaspalvelu: 0800 399020, sähköposti asiakaspalvelu@isoo.fi
Tuotetuki: 0600 399020 Helpdesk, sähköposti helpdesk@isoo.fi

ISOO1ISOO2ISOO3

3 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona Listana 

3 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona Listana