Palkkiopisteet

Palkkiopisteohjelman ansiosta voi ansaita pisteitä, kun tekee tiettyjä toimintoja verkkosivuillamme. Pisteitä ansaitaan esimerkiksi tuotearvosteluiden kirjoittamisesta.

Palkkiopisteiden edut rekisteröityneille käyttäjille

Kun on rekisteröitynyt verkkosivuillemme, on mahdollista ansaita ja kerryttää palkkiopisteitä, jotka ovat lunastettavissa ostojen yhteydessä. Palkkiopisteet ovat ylimääräinen etu asiakkaillemme, joiden avulla haluamme kiittää asiakkuudesta verkkokaupassamme.

Palkkiopisteiden ansainta

Tällä hetkellä palkkiopisteitä kertyy seuraavista toiminnoista:

  • Rekisteröityminen Rajala Prowebstoren asiakkaaksi.
  • Rajala Klubiin liittyminen.
  • Uutiskirjeen tilaus ensimmäistä kertaa.
  • Kutsujen lähettäminen. Pisteitä saa kutsumalla ystäviä Rajala Prowebstoren asiakkaiksi. Pisteet saa käyttöön, kun ystävä rekisteröityy asiakkaaksi.
  • Kun kutsuttu ystävä tekee ensimmäisen tilauksensa verkkokaupassamme.
  • Arvostelun kirjoittaminen. Pisteitä saa kirjoittamalla arvosteluja tilatuista tuotteista tuotteista. Pisteet saa käyttöön, kun arvostelu hyväksytään ja julkaistaan. Alla lisätietoa tuotearvosteluista.

Tuotearvostelut

Tuotearvostelun tulee olla asiallinen ja hyödyllinen asiakkaillemme. Arvostelussa on hyvä keskittyä tuotteen ominaisuuksiin ja omaan käyttökokemukseen, myös vinkkien antaminen tuleville ostajille on suotavaa. Asiallisen arvostelun ei tarvitse kuitenkaan olla aina kehuva, myös negatiivinen arvostelu perusteluineen on hyödyllinen. Suosituspituus noin 200-700 merkkiä. Kaikki arvostelut tarkastetaan ennen julkaisemista. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta arvosteluja. Emme julkaise arvosteluja, jotka ottavat kantaa muuhun kuin itse tuotteeseen tai sisältävät henkilökohtaisia tietoja. Emme julkaise käytettyjen tuotteiden arvosteluja.

Palkkiopisteiden käyttäminen

Palkkiopisteitä voi käyttää verkkokauppamme kassalla. Pisteet eivät käy maksutavaksi myymälöissämme. Jos on kerännyt tarpeeksi palkkiopisteitä käyttääkseen ne, toimivat pisteet yhtenä maksutavoista. Palkkiopisteet voidaan käyttää yhdessä muiden maksutapojen kanssa.

Palkkiopisteiden ala- ja yläraja, sekä voimassaoloaika

Palkkiopisteillä ei ole ylärajaa. Minimi lunastusmäärä on 200 pistettä. Palkkiopisteet ovat voimassa vuoden ansaitsemispäivästä.

Palkkiopisteiden hallinta

Palkkiopisteitä voi tarkastella asiakastilillä. Tilillä voi katsella kokonaispistemäärää ja nähdä pistehistorian sekä pisteiden voimassaoloajat. Tilillä voi myös hallita pisteistä saatavia ilmoituksia.

Huom: Ilmoituksia on mahdollista saada aina kun pistesaldossa tapahtuu muutoksia, tai pisteet ovat menossa umpeen. Tämä vaihtoehto löytyy palkkiopisteosiosta asiakastililtä.

Yleiset ehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Käytettyjä pisteitä ei palauteta takaisin asiakkaalle. Pidätämme oikeuden poistaa pisteitä väärinkäytösten yhteydessä.