Vaihda parempaan

Väliraha perustuu arvioon jossa vaihtolaite on normaalikuntoinen. Normaalikuntoisessa vaihtolaitteessa saa olla vähäisiä käytön jälkiä, laitteen on oltava täysin kunnossa oleva ja toimiva. Mukaan on sisällyttävä kaikki perusvarusteet. Kameroiden perusvarusteet: akku, laturi, kaulahihna, runkotulppa, etsimen suojakumi, usb-kaapeli. Sisällytä mukaan myös mielellään av-kaapeli ja käyttöohje. Objektiivin perusvarusteet: takatulppa ja linssinsuoja sekä vastavalosuoja jos tullut objektiivin mukana.

Kampanjatuotteet on ostettavissa vain myymälöistä!
Myymäläoston yhteydessä toimita vaihtolaite myymälään. Vaihtolaitteen kunto tarkistetaan ja mikäli huomautettavaa ei ole, uusi laite vaihtaa omistajaa.

Etäasiakkaat tilatessanne vaihda parempaan tuotteita olkaa ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@rajalacamera.fi

Väliraha perustuu normaalikuntoiseen vaihtolaitteeseen, joka sisältää tarvittavat perusvarusteet. Mikäli kunnossa on huomautettavaa, voi väliraha olla ilmoitettua suurempi. Jos vaihtolaite on viallinen tai huonokuntoinen, voidaan laite sekä maksettu väliraha palauttaa asiakkaalle.

22 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona Listana 

22 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona Listana