Vaihda parempaan

Väliraha perustuu arvioon jossa vaihtolaite on normaalikuntoinen. Normaalikuntoisessa vaihtolaitteessa saa olla vähäisiä käytön jälkiä, laitteen on oltava täysin kunnossa oleva ja toimiva. Mukaan on sisällyttävä kaikki perusvarusteet. Kameroiden perusvarusteet: akku, laturi, kaulahihna, runkotulppa, etsimen suojakumi, usb-kaapeli. Sisällytä mukaan myös mielellään av-kaapeli ja käyttöohje. Objektiivin perusvarusteet: takatulppa ja linssinsuoja sekä vastavalosuoja jos tullut objektiivin mukana.

Kampanjatuotteen välirahan voi maksaa verkkokauppaan ja tuotteen noutaa myymälästä tai tilata suoraan haluttuun osoitteeseen.

Nouto myymälästä: Noudon yhteydessä toimita vaihtolaite myymälään. Vaihtolaitteen kunto tarkistetaan ja mikäli huomautettavaa ei ole, uusi laite vaihtaa omistajaa.

Postitettava lähetys: Maksa kampanjatuote verkkokauppaamme välirahalla ja toimita vaihtolaite sekä kopio tilausvahvistuksesta osoitteeseen (ovelle-paketti tai kotiinkuljetus -vaihtoehtoa käyttäen):

Rajala Pro Shop Keskusvarasto

Vaihtokamppis
Autoilijankatu 1
20780 Kaarina

Uusi laite toimitetaan heti vaihtolaitteen kunnon tarkastuksen jälkeen. Väliraha perustuu normaalikuntoiseen vaihtolaitteeseen, joka sisältää tarvittavat perusvarusteet. Mikäli kunnossa on huomautettavaa, voi väliraha olla ilmoitettua suurempi. Jos vaihtolaite on viallinen tai huonokuntoinen, voidaan laite sekä maksettu väliraha palauttaa asiakkaalle.

Kampanja voimassa 31.12.2016 asti.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.