Käytetyt Nikon kamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Monesti käytetyn Nikon-kameran ostaminen voi olla lompakolle ystävällisempi vaihtoehto, verrattuna uuden kameran ostoon. Useimmilla meistä ei ole rajatonta budjettia, joten käytetyt Nikon-kamerat tarjoavat hyvinkin varteen otettavia vaihtoehtoja kameran hankintaa ajatellen.

Rajala Pro Shopin käytettyjen Nikon-kameroiden valikoima on laaja ja monipuolinen. Käytettyjen kameroiden valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Innokkaimmat harrastajat päivittävät kameransa uuteen malliin heti sellaisen ilmestyessä markkinoille. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös kattavan ja edelleen ajankohtaisen valikoiman käytettyjä kameroita.

Kaikki käytetyt kamerat testataan ja tarvittaessa huolletaan kattavasti ennen, kuin myymme niitä eteenpäin. Lisäksi tarjoamme 1 kuukauden takuun kaikkiin käytettyihin laitteisiimme.

Käytetyn kameran osto on myös erittäin ekologinen vaihtoehto. Täysin toimivan ja ehjän kameran on parempi päästä käyttöön, kuin hyllylle homehtumaan tai pahimmassa tapauksessa kaatopaikalle. Rajala Pro Shop hoitaa kameroiden kierrätyksen. Toimimattomat ja rikkinäiset kamerat voidaan hyödyntää esimerkiksi varaosina.

Jos haluat saada enemmän irti budjetistasi, käytetty Nikon-kamera on hyvä vaihtoehto. Silloin käyttöösi jää rahaa vielä vaikka objektiiviin tai mahdollisiin lisävarusteisiin. Käytetyn Nikon-kameran ostaminen Rajala Pro Shopilta on siis monella tapaa fiksu päätös.

Olet tervetullut myymäläämme tutustumaan käytettyjen Nikon-kameroidemme valikoimaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä käytetyn kameran hankintaan liittyen, kysy rohkeasti henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri omaan käyttöösi soveltuvan kameran, uutena tai käytettynä.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala