Käytetyt Panasonic tarvikkeet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytettyjen Panasonic tarvikkeiden ostaminen on harrastajalle hyvä tapa saada parempia tarvikkeita, kuin mihin hänellä normaalisti olisi varaa. Itse asiassa asia on niin myös ammattilaisvalokuvaajan kohdalla, erityisesti uran alussa ja vielä rajoitetun budjetin kanssa toimimisessa, jalansijaa hakiessa.

Totta, kaikki voivat kulua loppuun, mutta käytetyt Panasonic tarvikkeet, jotka ostat Rajala Pro Shopista ovat yleensä melko uusia ja aina hyvin testattuja ja huollettuja.

Useimmiten kuvatarvikkeet, joita asiakkaamme myyvät ovat edellisen sukupolven tarvikkeita, joita he myyvät päivittäessään tarvikkeitaan viimeisimpiin malleihin. Tämä tarkoittaa, että käytetyimmät Panasonic tarvikkeet ovat melko uusia ja erittäin hyvässä kunnossa.

Kaikki mitä ostamme, viedään kunnostusprosessin läpi, ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Muiden asioiden joukossa se tarkoittaa, että annamme kaikelle hyvän puhdistuksen. Huollamme ja korjaamme tavarat, kun on tarvetta. Lopulta, laitamme sen perusteellisen testisarjan läpi, ennen kuin annamme kenenkään ostaa sen meiltä.

Vaihto-ohjelmamme on hyvä kaikille osapuolille. Asiakkaille, jotka myyvät tavaransa se tarkoittaa, että he saavat jotain vanhoista tarvikkeistaan, jotka tulevat korvatuksi.  Sinulle se tarkoittaa käytettyjä Panasonic tarvikkeita ja kameroita alennetuin hinnoin. Meille kaikille se tarkoittaa vähemmän haaskaamista ja resurssien kuluttamista, koska vanhat tarvikkeet käytetään uudelleen sen sijaan, että ne laitettaisiin syrjään keräämään pölyä.

Usein ostaessasi uutta Panasonic kameraa tai tarvikkeita rajoitetulla budjetilla, sinun on pakko valita matalan tason malleja. Siitä ei ole kyse ostaessasi käytettyjä tarvikkeita. Sillä rahalla minkä säästät, sinulla on varaa päivittää kehittyneempään malliin aikaisemmin.  

Onko sinulla vaikeuksia haluamasi etsimisessä, vai oletko vain epävarma siitä, onko tietty tavara sopiva tarpeillesi ja olemassa olevalle kalustollesi? Älä epäröi kysyä henkilökunnaltamme! Rajala Pro Shopissa olemme ammattilaisia vuosien kokemuksella kameratarvikkeiden myynnissä. Autamme sinua mielellämme etsimään ja valitsemaan sen, mikä on sinulle sopivinta.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala