Käytetyt Sony objektiivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytetyn Sony-objektiivin ostaminen voi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto uuden objektiivin sijaan. Muutamia asioita kannattaa käytetyn objektiivin ostossa huomioida.

Käytetyn objektiivin myyntihinta on monen tekijän summa. Millaisessa kunnossa objektiivin ja kuinka uudesta mallista on kyse? Erityisesti linssipinnat ja tarkennusmoottorin toiminta kannattaakin tarkistaa käytettyä objektiivia ostaessa. Monesti käytettyjen objektiivien hinnat ovat varsin kohtuullisia, uusiin vastaaviin malleihin verrattuna.

Esimerkiksi ensimmäisen Sony-objektiivin ostaminen käytettynä on erittäin hyvä vaihtoehto. Käytetty Sony-objektiivi on myös budjetti-ystävällinen valinta.

Meillä Rajala Pro Shopissa on laaja valikoima eri tasoisille kuvaajille tarkoitettuja objektiiveja, myös käytettynä. Kaikki myymämme käytetyt laitteet on tarkistettu toimiviksi ja huollettu, mikäli tarkistuksessa on löytynyt jotain moitittavaa. Lisäksi tarjoamme 1 kuukauden takuun kaikkiin käytettyihin laitteisiimme. Nettiforumit ja -kirpputorit voivat olla objektiivikaupan osalta oikea miinakenttä. Meiltä käytetyn objektiivin ostaminen on turvallista ja riskitöntä.

Käytetyn objektiivin ostaminen on myös eko-teko. Elektronisten laitteiden kierrättäminen voi olla hankalaa ja on kaikkien etu, että yhä ajankohtainen ja toimintakuntoinen objektiivi pääsee kaatopaikan sijasta käyttöön – tai varaosiksi. Me Rajala Pro Shopissa hoidamme kierrätyksen puolestasi. Toimivat objektiivit pääsevät uusiin koteihin ja toimimattomat hyödynnetään esimerkiksi varaosien muodossa.

Valikoimissamme on paljon käytettyjä laitteita, jotka ovat edelleen varsin ajankohtaisia. Tekniikka edistyy koko ajan nopeammin ja uusia malleja tulee lisää. Tämä johtaa myös siihen, että valikoimastamme löytyy vain vuodenkin vanhoja käytettyjä objektiiveja, kun innokkaimmat harrastajat vaihtavat uudempaan malliin heti sellaisen ilmestyessä.

 Mikäli tarvitset apua käytetyn objektiivin etsinnässä, tule rohkeasti liikkeeseen. Rajala Pro Shopin asiantuntevat myyjät opastavat sinut oikeaan suuntaan ja varmistavat, että olet tyytyväinen valintaasi. Käytettyjen objektiivien valikoimamme päivittyy tiuhaan tahtiin, joten jos etsit jotakin tiettyä, kannattaa valikoima tarkistaa useasti.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala