Laukut

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kameralaukku on melkeinpä välttämätön lisävaruste valokuvaajalle. Kameralaukun tehtävä on suojata arvokasta kameraasi ja objektiiviasi kuljetuksen ajan ja kameralaukussa säilytät myös kaiken kuvauskalustosi näppärästi samassa paikassa. Valokuvausharrastuksen suosio on viime vuosien aikana noussut räjähdysmäisesti, ja sen myötä tarjolla on nykyään myös todella laaja valikoima erilaisia laukkuja ja reppuja jokaiselle kuvaajalle.

Kameralaukkua tai kamerareppua valitessa sinun tulee tietenkin ottaa huomioon kamerakalustosi koko. Otatko kompaktikamerasi mukaan töihin, vai otatko suuren DSLR-kameran useine objektiiveineen mukaan useamman päivän retkelle?

Kameralaukkujen valikoima Rajala Pro Shopissa on valtava. Valinnanvaraa löytyy monilta eri valmistajilta. Voit valita reppujen, olkalaukkujen tai pienten kompaktikameroille tarkoitettujen suojien välillä. Vai etsitkö kenties perässä vedettävää, suurempaa laukkua suojaamaan kalustoasi lentomatkoilla?

Paras tapa löytää varmasti omalle kalustolle sopiva laukku, on tulla myymälään tutustumaan valikoimaan. Myymälässä voit kokeilla, mihin laukkuun kalustosi parhaiten mahtuu ja mistä laukusta löytyy omaan käyttöösi parhaiten sopivat ominaisuudet. Jos liikut paljon ulkona kuvaamassa luontoa, voi tukeva ja ergonominen kamerareppu olla parempi vaihtoehto, kuin urbaanimpaan kaupunkiympäristöön suunniteltu olkalaukku.

Myös materiaaleissa ja malleissa on paljon valinnanvaraa. Vedenpitävä materiaali tai tyylikäs muotoilu voivat olla ratkaisevia tekijöitä kameralaukkua valitessa. Billinghamin kameralaukut ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Lowepro ja Tamrac tarjoavat laajan valikoiman erilaisia laukkuja ja reppuja monipuolisilla ominaisuuksilla.

Valikoimastamme löytyy myös laukkuja nimenomaan tiettyjä laitteita ajatellen. Niin kuvauskoptereille kuin järeille ammattitason videokameroillekin löytyy omat laukkunsa, joiden suunnittelussa on huomioitu nimenomaan näiden laitteiden asettamat vaatimukset.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala