Fujinon objektiivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Fujinon objektiivit ovat kehitetty sopimaan sinun Fujifilm-kamerasi kanssa ja ne takaavat kuvillesi korkean laadun. Saman valmistajan objektiivien ja kameroiden yhdistäminen on turvallinen tapa varmistaa, että kaikki toimii mutkattomasti ja sujuvasti yhdessä.

Rajala Pro Shopista löydät laajan valikoiman Fujinon objektiiveja. Meillä on varastossa Fujinon objektiiveja erilaisilla polttoväleillä ja aukoilla varustettuna, tarjoten jotain sekä harrastelija-, että ammattivalokuvaajille.

Fujinon objektiiveja voidaan käyttää myös muiden kameroiden kanssa, eli niiden käyttö ei ole rajoitettu pelkästään Fujifilm-kameroihin. Erilaisilla sovitteilla ja adaptereilla saat Fujinon -objektiivin kiinnitettyä lähes mihin tahansa kameraan. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä Rajala Pro Shopin henkilökuntaan. Meillä on laaja tietämys ja kokemus niin kameroista, kuin objektiiveistakin ja teemme kaikkemme auttaaksemme sinua valinnassasi.

Ensimmäisenä kannattaa miettiä, millaiseen käyttötarkoitukseen haluat uuden objektiivin hankkia. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja polttovälien ja aukkojen suhteen ja ne kaikki ovat hyviä omaan käyttötarkoitukseensa. Tietysti myös budjetti on tärkeä tekijä, kun valitset uutta kuvauskalustoa. Me Rajalalla pyrimme löytämään juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan ratkaisun.

Jos kuvaat paljon olosuhteissa, joissa valonmäärä on rajoitettu, objektiivilta vaaditaan suurempaa valovoimaa kompensoimaan valon puute. Objektiivit polttoväli kertoo millainen kuvakulma objektiivissa on. Kiinteäpolttoväliset objektiivit on karkeasti jaoteltavissa kolmeen ryhmään, laajakulmaisiin, normaaleihin sekä teleobjektiiveihin

Tarjolla on myös zoom-objektiiveja, joissa polttoväliä voi muuttaa. Tällainen objektiivi voi olla hyvä valinta sinulle, jos et halua kasata laukkuusi lukemattomien objektiivien valikoimaa, joka on tietysti eduksi sekä kuljetuksen, että budjetin kannalta.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala