Käytetyt Panasonic kamerat

Swap It - Vaihda parempaan!


Rajala on erikoistunut jo pitkään käytettyjen kameroiden myyntiin ja tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä vaihtolaitteita. Kaikki vaihtolaitteemme ovat tarkastettuja ja testattuja. Lisäksi kuukauden takuu tekee käytetyn laitteen ostamisesta riskitöntä.

Huomioithan, että käytettyjen laitteiden mukana tulevat lisävarusteet voivat vaihdella, eivätkä täysin vastaa alkuperäispakkauksen sisältöä. Käytettyjen kameroiden mukana tulee aina akku ja laturi.

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytetyn Panasonic-kameran ostaminen voi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto uuden kameran sijaan. Muutamia asioita kannattaa käytetyn kameran ostossa huomioida.

Käytetyn kameran myyntihinta on monen tekijän summa. Millaisessa kunnossa kamera on, paljonko sillä on kuvattu ja kuinka uudesta mallista on kyse? Erityisesti kuvausmäärä kannattaakin tarkistaa käytettyä kameraa ostaessa. Monesti käytettyjen kameroiden hinnat ovat varsin kohtuullisia, uusiin vastaaviin malleihin verrattuna.

Esimerkiksi ensimmäisen Panasonic-järjestelmäkameran ostaminen käytettynä on erittäin hyvä vaihtoehto. Käytetty Panasonic-kamera on myös budjetti-ystävällinen valinta.

Meillä Rajala Pro Shopissa on laaja valikoima eri tasoisille kuvaajille tarkoitettuja kameroita, myös käytettynä. Kaikki myymämme käytetyt laitteet on tarkistettu toimiviksi ja huollettu, mikäli tarkistuksessa on löytynyt jotain moitittavaa. Lisäksi tarjoamme 1 kuukauden takuun kaikkiin käytettyihin laitteisiimme. Nettiforumit ja -kirpputorit voivat olla kamerakaupan osalta oikea miinakenttä. Meiltä käytetyn kameran ostaminen on turvallista ja riskitöntä.

Käytetyn kameran ostaminen on myös eko-teko. Elektronisten laitteiden kierrättäminen voi olla hankalaa ja on kaikkien etu, että yhä ajankohtainen ja toimintakuntoinen kamera pääsee kaatopaikan sijasta käyttöön – tai varaosiksi. Me Rajala Pro Shopissa hoidamme kierrätyksen puolestasi. Toimivat kamerat pääsevät uusiin koteihin ja toimimattomat hyödynnetään esimerkiksi varaosien muodossa.

Valikoimissamme on paljon käytettyjä laitteita, jotka ovat edelleen varsin ajankohtaisia. Tekniikka edistyy koko ajan nopeammin ja uusia malleja tulee lisää. Tämä johtaa myös siihen, että valikoimastamme löytyy vain vuodenkin vanhoja käytettyjä kameroita, kun innokkaimmat harrastajat vaihtavat uudempaan malliin heti sellaisen ilmestyessä.

Mikäli tarvitset apua käytetyn kameran etsinnässä, tule rohkeasti liikkeeseen. Rajala Pro Shopin asiantuntevat myyjät opastavat sinut oikeaan suuntaan ja varmistavat, että olet tyytyväinen valintaasi. Käytettyjen kameroiden valikoimamme päivittyy tiuhaan tahtiin, joten jos etsit jotakin tiettyä, kannattaa valikoima tarkistaa useasti.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala