Kompaktikamerat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kompaktikamerat olivat ennnen vanhaan väline, jota käytettiin lomakuvien ottamiseen. Tänään ne ovat kuitenkin kehittyneet suunnattomasti, ja osa tämän päivän kompaktikameroista toimivat kuin kevyempi ja pienempi järjestelmäkamera vaihdettavalla objektiivilla.

Järjestelmäkameran ja kompaktikameran raja on häviämässä, joten nykyään valinta on paljolti siitä kiinni, minkälaista kokoa ja painoa haet kameraasi. Moni valokuvaaja on liikkunut pois isoista ja kömpelöistä perinteisistä järjestelmäkameroista, ja valinnut tilalle kompaktikameran vaihdettavilla objektiiveilla, voidakseen helposti ottaa kameran mukaan kaikkialle.

Kompaktikameroiden valikoima on Rajala Pro Shopissa runsas, ja täältä löydät malleja monilta johtavilta valmistajilta. On sekä vähän isompia että pienempiä malleja eri tasoisilla toiminnoilla. Osa on niin kompakteja, että voit pitää niitä taskussasi, kun muut ovat aavistuksen suurempia, mutta sisältävät enemmän toimintoja ja ovat enemmän järjestelmäkameran tapaisia.

Ensinnäkin sinun olisi ajateltava, kuinka olet aikonut käyttää kameraasi, koska se ratkaisee, minkä tyyppisiä toimintoja tarvitset. Seuraavaksi koko ja paino on monelle tärkeä tekijä. Joku taisi sanoa, että paras kamera on se, joka on mukanasi ja jota käytät.

Eri kompaktikameroiden välillä on myös olemassa merkittävä ero siinä, että kuinka nopeasti niillä pystyy työskentelemään, ja tämä liittyy usein hintaan. Jos haluat ottaa yksittäisiä lomakuvia, nopeus ei välttämättä ole niin tärkeä seikka, mutta jos kuvaat paljon, voi kannattaa satsata vähän enemmän kameraan, joka toimii nopeasti ja pysyy tahdissasi mukana, niin että et tarvitse odottaa sitä.

Budjettisi on myös tekijä, joka vaikuttaa kompaktikameran valintaasi. Rajala Pro Shopilta löydät kompaktikameroita monessa hintaluokassa, sopien sekä harrastajille että ammattilaisille. Jos olet päätymässä kameraan, jossa on vaihdettavat objektiivit ota huomioon, että tarvitsemasi lisäobjektiivien kustannus lisää investointisi kokonaishintaa.  

Jos sinulla on kysyttävää tai mietteitä kun olet hankkimassa kompaktikameraa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä mukavaan ja osaavaan henkilökuntaamme. Meillä on paljon kokemusta valokuvauksesta ja kompaktikameroista ja autamme mielellämme sinua löytämään mallin, joka sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala