Kompaktikamerat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kompaktikamerat olivat ennnen vanhaan väline, jota käytettiin vain lomakuvien räpsimiseen. Nykyään ne ovat kuitenkin kehittyneet suunnattomasti, ja osa tämän päivän kompaktikameroista toimivat hyvin pitkälle samoin kuin jotkut järjestelmäkameratkin.

Moni valokuvaaja on joko siirtynyt pois isoista ja kömpelöistä järjestelmäkameroista, tai valinnut sen rinnalle näppärän kompaktikamerana, voidakseen helposti ottaa kameran mukaan kaikkialle.

Kompaktikameroiden valikoima on Rajala Pro Shopissa runsas ja täältä löydät malleja monilta johtavilta valmistajilta. Kompaktikameroita löytyy paljon eri kokoisia ja eritasoisilla toiminnoilla. Osa on niin kompakteja, että voit pitää niitä taskussasi, kun muut ovat aavistuksen suurempia, mutta sisältävät enemmän toimintoja ja ominaisuudet ovat hyvinkin verrannollisia järjestelmäkameraan.

Kompaktikameran käyttötarkoitus ratkaisee, minkä tyyppisiä toimintoja tarvitset kamerassasi. Myös kameran koko ja paino voivat olla ratkaisevia tekijöitä. Joku taisi sanoa, että paras kamera on se, joka on mukanasi ja jota käytät.

Budjettisi on myös tekijä, joka vaikuttaa kompaktikameran valintaasi. Rajala Pro Shopilta löydät kompaktikameroita monessa hintaluokassa, sopien sekä harrastajille että ammattilaisille. Jos olet päätymässä kameraan, jossa on vaihdettavat objektiivit ota huomioon, että tarvitsemasi lisäobjektiivien kustannus lisää investointisi kokonaishintaa.

Jos sinulla on kysyttävää tai mietteitä kun olet hankkimassa kompaktikameraa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä mukavaan ja osaavaan henkilökuntaamme. Meillä on paljon kokemusta valokuvauksesta ja kompaktikameroista ja autamme mielellämme sinua löytämään mallin, joka sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala