Pikakamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Pikakamerat kasvattavat koko ajan suosiotaan, digitekniikan voittokulusta huolimatta. 2010-luvun uudelleen henkiin herätetyt pikakamerat ovat tuoneet paperikuvat jälleen kovaan suosioon. Syy on yksinkertainen: käteen samantien saatavan paperikuvan fiilistä on vaikea voittaa.

Pikakamerat tarjoavat samassa paketissa kameran ja printterin ja ilahduttaa helppokäyttöisyydellään.

Pikakamerat ovat loistavia lahjaideoita ja toimivat myös sisustuselementteinä. Hauskoilla valkoisilla reunoilla varustetuista kuvista saa helposti koottua vaikka kollaasin kesälomamuistoista. Entä mikä olisi parempaa, kuin lähteä ikimuistoisista juhlista mukanaan jääkaapin oveen laitettava konkreettinen muisto hauskasta illasta?

Polaroidin alkuperäinen idea on säilyttänyt viehätyksensä tähän päivään asti. Nykyisin on olemassa muitakin valmistajia, mutta konsepti on säilynyt samana. Saat paperitulosteen kuvastasi suoraan kamerasta.

Markkinoilla on tällä hetkellä useita pikakameroiden valmistajia alkuperäisen Polaroidin lisäksi. Mm. Canonilta, Fujifilmiltä ja Leicalta löytyy omat mallinsa. Valinnan varaa kyllä löytyy.

Moni uskoi, että pikakamerat häviäisivät kokonaan digikameroiden tullessa markkinoille. Koska 2000-luku on pitkälti menty digitaalisten kuvien parissa ja valtava kuvien julkaisutahti on arkipäivää, nousee fyysinen paperikuva täysin uudenlaiseen arvoon. Pikakamerat ovat kaikkea muuta kuin kadonneet, päin vastoin.

Mikäli sinulla on kysyttävää pikakameroihin liittyen, olet tervetullut myymäläämme. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Avulias henkilökuntamme vastaa mielellään ja autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala