Projektorit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun haluat varmistaa mahdollisimman suuren elämyksen katsoessasi elokuvia kotona, projektori on ehdottomasti hankinnan arvoinen. Kotiteatteriprojektorilla saat ison, veitsenterävän kuvan huikealla värisyvyydellä, joka kultaa minkä tahansa elokuvan ja antaa sinulle melkein saman elämyksen kuin elokuvateatterissa.

Projektoria voi myös käyttää toimistoympäristössä visuaalisena apuvälineenä, esimerkiksi raporttien tai tuotteiden esittelyissä. Projektori on myös tärkeä apuväline videokonferensseissa osallistujien ollessa eri paikoilla.

Jos aiot työskennellä messuilla tai tapahtumissa, projektori voi olla erinomainen tapa vangita kävijöiden kiinnostus esimerkiksi näyttämällä yrityksesi tai tuotteesi esitysvideota.

Rajala Pro Shop tarjoaa monen eri hintaluokan projektoreita. Projektoreitamme voi käyttää sekä kotiolosuhteissa että ammattimaisissa yhteyksissä. Jos tarvitset apua juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan projektorin valitsemisessa, osaava henkilökuntamme on mielellään avuksi.

Saadaksesi projektorista kaiken irti, valitse laadukas valkokangas. Meiltä löytyy valkokankaita eri tarpeisiin.

Ehdottomasti tärkeintä on miettiä, kun olet valitsemassa projektoria, on missä yhteyksissä aiot käyttää sitä. Tuleeko se olemaan kiinteästi asennettu, vai onko tulossa tarvetta siirrellä projektoria? Jos tarvitset siirrettävän projektorin, voi olla syytä ottaa huomioon projektorin paino.

Kuinka isoon huoneeseen projektori on tulossa? Iso huone asettaa pienempää huonetta korkeampia vaatimuksia niin projektorin valoteholle, terävyydelle kuin projektion koollekin. Valotehoa tarvitsee enemmän, jos projektori tulee valoisaan huoneeseen.

Jos aiot käyttää projektoria elokuvien katsomiseen tai tietokonepelien pelaamiseen, projektorin kuvatarkkuus on tärkeämpi seikka kuin jos tulet käyttämään sitä staattisten kuvien, kuten esimerkiksi esityksien, näyttämiseen. Jos projektorin ensisijainen käyttö on elokuvien katsominen kotona, voi olla hyvää pitää mielessä, että liian suuri kuva pienessä huoneessa voi johtaa siihen, että joudut kääntämään päätäsi nähdäksesi koko kuvan, mikä vaikuttaa elämykseesi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala