360° kamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

360 kamerat ovat kameroita, jotka on varustettu usealla kalansilmälinssillä. Nämä linssit kuvaavat täydellisesti koko kameran ympäristön ja näiden kaikkien kuva-alojen saumaton yhdistyminen luo lopulta 360-asteisen kuvan tai videon.

Rajala Pro Shopin laadukkaat 360 kamerat tuovat kuviisi ja videoihisi kirjaimellisesti aivan uuden ulottuvuuden. Kun 360-asteista materiaalia katsotaan litteältä näytöltä, pääset ihailemaan ja valitsemaan itse panoraamanäkymiä tarkasteltavaksi. Jos projektorit on säädetty oikein, pallomaista 360-kuvaa voidaan katsoa kokonaisuudessaan pallomaiselta näytöltä.

Kuvatessasi 360 kameralla sinun tulisi pitää mielessäsi muutama tärkeä asia, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti uudesta laitteestasi. Jos aikomuksenasi on esimerkiksi kiinnittää kamera johonkin varusteeseesi, muista varmistaa, että se on tarpeeksi kaukana itsestäsi sillä muuten puolet kuvamateriaalistasi tulee olemaan omasta päästäsi. Tällaisissa tapauksissa selfiekeppi voi olla hyvä apuväline.

Meillä on Rajala Pro Shopissa laaja valikoima erilaisia 360 kameroita, joista voit valita mieleisesi mallin. Jos sinulla on mieltä askarruttavia kysymyksiä, tai tarvitset apua sinulle sopivimman kameran valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen ja avuliaaseen henkilökuntaamme. Olemme tiimi valokuvauksen ammattilaisia ja autamme aina ilolla asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivat varusteet.

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon harkitessasi 360 kameran ostamista on se, mihin tarkoitukseen aiot sen hankkia sillä 360 kamerat sopivat moneen, mutta oikean mallin valitseminen on silti tärkeää. Onko suunnitelmissasi kuvata 360 kamerallasi urheilua rajuissa ulkoilmaolosuhteissa? Tai ehkä aikomuksenasi on ikuistaa vauhdikasta vesiurheilua?

Jos tiedät varmaksi kuvaavasi paljon ulkona, saatat haluta erityisen vankan 360 kameran, joka kestää ronskinpaakin käsittelyä. Ja on sanomattakin selvää, että jos aikeenasi on kuvata vesiaktiviteetteja niin varmista, että valitsemasi 360 kamera on vedenkestävää mallia.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala