Salamavarusteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Salamavusteet auttavat sinua saamaan enemmän irti jo omistamistasi salamavaloista. Kamerasi oma kiinteä salama on hyvä alku, mutta päästäksesi seuraavalle tasolle ja saavuttaaksesi salamavalosi, tai oikeammin salamavalojesi, täyden potentiaalin, muutaman lisävarusteen hankkiminen on usein tarpeellista.

Rajala Pro Shopista löydät yhden pysähdyksen taktiikalla kaikki tarvitsemasi salamavarusteet. Laajan valikoiman omaavasta verkkokaupastamme löydät varmasti kaikki, mitä tarvitset saadaksesi kaiken irti jo käytössäsi olevista salamavaloista. Meiltä löydät TTL lähettimet, vastaanottimet ja kaapelit, jotka mahdollistavat salaman siirtämisen kauemmaksi kamerasta ja sen etälaukaisemisen. Tarvitsit sitten kaksi, kolme tai tätäkin useampia salamavaloja, meillä on mitä tarvitset.

Mikä tahansa onkaan kamerasi tai salamasi merkki, meiltä löydät korkealaatuiset salamavarusteet, kuten diffuusiokankaat, heijastimet ja bouncerit. Nämä varusteet auttavat sinua haluamiesi valo-olosuhteiden saavuttamisessa, jotta kuvauksesi onnistuvat aina.

Ovatko työpäiväsi pitkiä? Meiltä lödät myös akkukahvat ja varavirtalähteet, jotka sopivat yhteen tunnettujen merkkien, kuten Canonin ja Nikonin, salamavalojen kanssa. Näin salamavalosi ei hyydy kesken pitkän päivän ja saat työsi kunnialla päätökseen.

Tarvitsetko kaiken kattavan paketin salamavalojesi suorituskyvyn parantamiseksi? Varastossamme on Lastoliten salamavarustepaketteja, joiden sisältö kattaa kaikki heijastin-, diffuusiokangas- ja salamapidiketarpeesi. Saat kaiken tämän helppokäyttöisessä ja kätevästi mukaan otettavassa paketissa.

Monesti jo valtava erilaisten vaihtoehtojen määrä tekee itselle sopivan varusteen valitsemisesta vaikean tehtävän. Usein valinnan ratkaisee henkilökohtaiset mieltymykset, mutta lähes samanlaisilta vaikuttavien tuotteiden välillä on myös joskus hienovaraisia eroja, jotka tekevät niistä paremmin soveltuvia tietynlaisille käyttäjille. Jos kohtaat ongelmia sinulle parhaiten sopivien salamavarusteiden valitsemisessa, kysy rohkeasti apua palvelualttiilta henkilökunnaltamme. Me olemme täällä sinua varten.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala