Studiovalot

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Studiovaloilla saat täyden saatavilla olevan edun valaistusolosuhteiden hallinnasta, kun suoritat kuvauksia tai teet elokuvia sisätiloissa. Jotta voit ottaa täyden hyödyn tästä edusta, tarvitaan korkealaatuiset välineet ja varusteet.

Olemme studiovalojen ammattilaisia Rajala Pro Shopissa. Meillä on iso valikoima valoja laidasta laitaan – alkaen budjettilaitteista jopa ammattivälineisiin asti, kaikki tunnetuilta valmistajilta.

Olet sitten ammattilainen tai harrastelija, pystyt löytämään verkkokaupastamme korkealaatuisia studiovaloja, jotka sopivat sekä budjettiisi että tarpeisiisi. Henkilöstömme on valinnut tarkkaan kaikki myytävät tuotteemme, joten ne vastaavat kaikkia mahdollisia odotuksiasi suorituskyvyn ja laadun suhteen.

Jos tarvitset minkäänlaista apua sinulle sopivan tuotteen valinnassa tai jos etsit jotain tiettyä tuotetta, älä epäröi kysyä meiltä apua! Autamme mielellämme sinua löytämään oikean tuotteen tarpeisiisi, huolimatta siitä onko meillä kyseinen tuote varastossa vai ei.

Mitkään studiovalot eivät pysty tarjoamaan parastaan ilman lisätarvikkeita. Useimmat valot tarvitsevat jalustoja tai kiinnikkeitä, ja joskus myös akkuyksiköt tai kaapelit ovat tarpeen. Sekä jotta saat haluamasi valaistuksen, tarvitset myös heijastimia, diffuusoreja ja joskus myös värisuodattimia.

Rajala Pro Shopista löydät kaiken tarvitsemasi – et pelkästään studiovalaisimet mutta myös kaikki lisätarvikkeet. Olemme yhden pysähdyksen liike, josta löydät kaiken tarvitsemasi, jotta voit luoda täydelliset olosuhteet kuvaukseen tai videon nauhoitukseen.

Älä jätä hyödyntämättä meidän ammattitietoa kaikkeen kuvaukseen liittyen. Jos olet koskaan epävarma siitä, minkälaisen studiovalon tarvitset tiettyyn projektiin tai et pysty löytämään tiettyä tuotetta, älä epäröi kysyä meiltä. Olemme ammattilaisia alallamme ja asiantuntijoita kaikessa mitä teemme.

Jos et pysty saamaan apua studiovalaistukseen liittyen meidän henkilöstöltä Rajala Pro Shopista, on todella todennäköistä, että et pysty löytämään vastauksia ollenkaan. Me olemme tarvitsemasi asiantuntijat.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala