Järjestelmäkamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Järjestelmäkamera haussa? Olet oikeassa paikassa. Valikoimastamme löydät erilaiset järjestelmäkamerat aloittelijalle, harrastelijalle ja ammattilaiselle. Meiltä löydät kaikki suosituimmat merkit ja tarvittavat lisävarusteet vaativaankin käyttöön. Kannattaa myös tutustua kampanjoihimme, joista voi tehdä erinomaisia löytöjä.

Järjestelmäkamerat aloittelijalle
 

Aloittelijaa saattaa valtava kameravalikoima hieman hämmentää, mutta ei syytä huoleen. Kannattaa tutustua valikoimaan kaikessa rauhassa. Aloittelijoille sopivia järjestelmäkameroita löytyy lähes kaikilta merkeiltä. Alkuun on tosin hyvä hieman miettiä, millainen budjetti on käytössä kameran hankintaa varten.

Se auttaa erilaisten vaihtoehtojen rajaamista ja vertailemista, samankaltaisilla ominaisuuksilla varustetut kamerat ovat lähes aina samassa hintaluokassa. Usein aloittelevan kuvaajan kannattaa valita kamera, joka osuu noin 500€ ja 1000€ euron väliin. Hintahaarukka on melko laaja, mutta usein aloittelijalle riittää hieman edullisempikin järjestelmäkamera haarukan alkupäästä, koska erilaisten ominaisuuksien opettelussa voi mennä aikaa. Aloittelijoiden kamerat ovatkin aina käyttäjäystävällisiä, kun taas monimutkaisemmissa järjestelmäkameroissa saattaa olla hieman liikaakin opeteltavaa heti alkuun. Sen vuoksi jopa monet hieman kokeneemmatkin harrastelijakuvaajat, tai vaikkapa bloggarit käyttävät usein tämän hintaluokan kameroita. Kokemuksen karttuessa ja taitojen parantuessa voi hankkia uuden objektiivin, jonka avulla saa tutulla kameralla kuvaamiseen täysin uutta ulottuvuutta.

Uutta järkkäriä etsimässä? Katso uudet järjestelmäkamerat ja tarjoukset


Kameran hankinta on aina hieno hetki. Paketin avaaminen nostaa väkisinkin hymyn suupieliin. Siispä jos kamerakalustosi kaipaa päivitystä, niin kannattaa tutustua laajaan kameravalikoimaamme. Erilaisia järjestelmäkameroita on aika-ajoin myös mukana erilaisissa kampanjoissa, joten kannattaakin vierailla kampanjasivuilla säännöllisesti. Myöskin akkuja, hihnoja, jalustoja ja kameralaukkuja on mukana kampanjoissa. Erilaisia tarjouksia hyödyntämällä kannattaakin päivittää omaa varustevalikoimaa. Lisävarusteista ainakin vara-akku on syytä olla jokaisen kuvaajan kameralaukussa, jotta sen täydellisen kuvan saaminen ei jää akusta kiinni.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala