Valkokankaat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valkokangas on täydellinen kumppani projektorillesi. Sanoisimme jopa että se on välttämätön.

Projektorin omistaminen ilman valkokangasta on hieman hukkaan heitetty tilaisuus. Toki voit heijastaa kuvia valkotaululle, seinälle tai muulle valkealle pinnalle, mutta jos välität kuvanlaadusta, on valkokangas välttämätön lisätarvike.

Meillä on laaja valikoima laadukkaita tietokonenäyttöjä tunnetuilta valmistajilta, kuten Canon, Benq ja Eizo, sekä myös kaikki tarvittavat lisävarusteet, näytönsuojakehykset, kiinnikkeet ja erilaiset videokaapelit.v

Jos et ole varma siitä mitä tarvitset, voit aina ottaa meihin yhteyttä neuvonantoa varten. Meidän Rajala Pro Shopin henkilöstöllä on syvä tietämys ja paljon kokemusta kaikesta, mikä liittyy kuviin ja videoon. Meidän asiantuntijat pystyvät varmasti opastamaan sinua valitsemaan oikean tuotteen tarpeisiisi.

Valkokankaat vaihtelevat kooltaan. Yleisesti sanottuna, mitä suurempi huone ja mahdollinen yleisö, sitä suuremman valkokankaan tarvitset. Koko täytyy myös mukauttaa kankaan ja yleisön väliseen etäisyyteen. Istumalla liian lähellä todella suurta valkokangasta vaikeuttaa näytetyn materiaalin näkemistä. Yrittämällä katsoa liian pientä kangasta liian kaukaa aiheuttaa vastaavanlaisia ongelmia, sillä et pysty näkemään kunnolla.

Kun ostat valkokankaan, voit valita kiinteästi asennettujen ja kannettavien mallien väliltä. Kiinteästi asennettavat mallit ovat hyvä valinta, jos käytät projektoria usein samassa huoneessa, tai jos projektori on kiinteästi asennettu. Kannettava kangas täytyy olla rajallinen kooltaan käytännön syistä. Jos se on liian suuri, se ei ole enää kannettava, koska on käytännön ja turvallisuuteen liittyviä rajoituksia sille, mitä voidaan siirtää ympäriinsä. Jos valkokangas on kiinnitetty seinään tai kattoon, rajoitukset ovat pelkästään käytännöllisiä ja huoneen koko määrittelee ne.  

Useimmat valkokankaat voidaan rullata kasaan, mutta jos on erillinen katselutila, on myös kankaita, jotka yksinkertaisesti kiinnitetään seinään.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala