Kuvauskopterit

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuvauskopterit vievät kuvien ja videoiden kuvaamisen pidemmälle, paljon pidemmälle kuin mitä on perinteisesti ollut mahdollista ja ulottuvissasi.

Teleskooppivarret ja -mastot nostavat kamerasi korkealle tarjoten uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia, mutta lopulta niiden käyttö on rajoitettua. Päästäksesi korkeammalle on perinteisesti tarvittu liikuteltavaa nosturia tai helikopteria – nämä ovat korkeahintaisia vaihtoehtoja, joihin vain harvoilla on varaa projekteissaan.

Tänä päivänä tämä ongelma on menneisyyttä. Jopa korkealaatuiset kuvauskopterit, jotka pystyvät nostamaan raskaita kameroita, ovat lähes kaikkien saatavilla, joiden työ on valokuvaus, tai jopa harrastelijalle, joka lentää vain huvikseen. Riippumatta käyttökohteesta kuvauskopteri vie sinut korkealle taivaalle sekunneissa mahdollistaen ilmakuvien ottamisen kaikesta mistä haluat.

Rajala Pro Shopista löydät laajan valikoiman kuvauskoptereita kaikkiin tarpeisiisi, on kyseessä sitten kuvien ottamisesta tai videoiden tekemisestä. Kaikki meidän kuvauskopterit ovat tunnetuilta valmistajilta, varaosien ja lisätarvikkeiden täysvalikoiman kera, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Kun työskentelet valokuvaajana tai elokuvantekijänä, on päivän jokainen minuutti tärkeä ja tarvitset varaosia ollaksesi valmis, jotta voit jatkaa työtäsi ilman keskeytyksiä, jos jokin mahdollisesti pettää tai menee rikki.

Harrastelija, joka lennättää kuvauskoptereita huvikseen, löytää myös runsaasti mahdollisia vaihtoehtoja. Riippumatta siitä, että lennätätkö pelkästään huvinvuoksi FPV-lasien kanssa tai ilman, tai haluat koko paketin mukana kannettavalla videokameralla, on tarjolla monia vaihtoehtoja lukuisissa hintakategorioissa.

Työskenteletkö korkealla? Vaatiiko työsi joskus nostolavaa yksinkertaisten tarkastusten suorittamiseen? Ehkä kannattaa harkita FPV-kuvauskopteria valinnaisella kameralla varustettuna.

Kuvauskopterit ovat täydellisiä työkaluja useiden töiden suorittamiseen, jotka ennen vaativat korkealle kiipeämistä, jopa suojaamattomiin ja vaarallisiin paikkoihin, vain vilkaisua varten. Nyt monet näistä töistä voidaan suorittaa maatasolta antaen mahdollisuuden suorittaa silmämääräisen tarkastuksen ennen kuin tarvitsee edes suunnitella minkäänlaista kiipeämistä tai nostamista. Käyttämällä kuvauskopteria tarkastukseen voi säästyä tunneilta turhaa työtä, puhumattakaan säästöistä kun ei tarvitse tuoda mukanaan nostimia tai muita tarvikkeita jokaiseen työhön.  

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala