Kuvauskopterit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuvauskopterit vievät kuvien ja videoiden kuvaamisen pidemmälle, paljon pidemmälle kuin mitä on perinteisesti ollut mahdollista.

Erilaisia teleskooppivarsia ja -mastoja on aikanaan käytetty nostamaan kameraa tarvittaessa korkealle tarjoten uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia, mutta lopulta niiden käyttö on hyvinkin rajoitettua. Korkeammalle on perinteisesti päästy liikuteltavaa nosturia tai helikopteria apuna käyttäen – nämä ovat olleet hintavia vaihtoehtoja, joihin vain harvoilla on varaa.

Tänä päivänä tämä ongelma on menneisyyttä. Korkealaatuiset kuvauskopterit ovat nykyään lähes kaikkien saatavilla, olitpa sitten alan harrastaja tai ammattilainen. Kuvauskopteri vie sinut korkealle taivaalle sekunneissa, mahdollistaen upeat ilmakuvat.

Rajala Pro Shopista löydät laajan valikoiman kuvauskoptereita kaikkiin tarpeisiisi, kuvaatpa sitten upeita still-kuvia maisemista tai näyttävää videomateriaalia. Tarjoamme kuvauskoptereita laadukkailta, tunnetuilta valmistajilta, varaosien ja lisätarvikkeiden valikoiman kera, jotka täyttävät varmasti tarpeesi.

Harrastelijoille löytyy myös runsaasti valinnanvaraa. Riippumatta siitä, että lennätätkö FPV-lasien kanssa tai ilman, tarjolla on monia vaihtoehtoja lukuisissa hintaluokissa.

Nykyään kuvauskopteri on oiva lisä esim. kiinteistöjen ja muiden rakennusten kuvaukseen. Upeista ilmakuvista saa paremman käsityksen vaikkapa myytävää kiinteistöä ympäröivästä pihapiiristä. Kopteri sopii apuvälineeksi myös muihin korkealla tapahtuviin työtehtäviin, vain taivas on rajana – kirjaimellisesti.

Kopteria lennättäessä kannattaa jättää turhat riskit ottamatta, ja toimia valmistajan suositusten mukaisesti. Lennättäessäsi, pidä kopteri kaukana mm. puista ja muista esteistä. Muista varmistaa, että akussa on riittävästi virtaa ja muistikortilla tarpeeksi tilaa otoksiasi varten. On myös suositeltavaa valita lentopaikka etukäteen, sillä lentoaika on kuitenkin rajallinen. Suositeltavaa on myös tutustua paikallisiin lennättämistä koskeviin säännöksiin ja rajoituksiin, jolloin vältyt väärinkäsityksiltä.

Valinnanvaraa löytyy useilta laadukkailta valmistajilta, kuten DJI, Yuneec ja Parrot. Esimerkiksi Phantom - ja Mavic -mallit ovat olleet erityisen suosittuja niin ammattilaisten, kuin harrastajienkin keskuudessa.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala