Muut kamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valvontakamerat ovat hyvä tapa seurata kotiasi myös silloin, kun et ole itse paikalla. Käyttämällä valvontakameraa voit aina pitää silmällä sitä, mikä on sinulle tärkeää ja näin lisätä arkeesi turvallisuuden tunnetta.

Kun kyseessä ovat valvontakamerat, Rajala Pro Shop pystyy tarjoamaan monta erilaista vaihtoehtoa, ja olemme mielellämme avuksi. Jos tarvitset jonkun, jonka kanssa keskustella valvontakameroista, niin että päädyt juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivaan valvontakameraan, ota yhteyttä ammattitaitoiseen ja kokeneeseen henkilökuntaamme.

Valikoimassamme on valvontakameroita sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meillä on tarjolla kiinteitä ja siirrettäviä valvontakameroita. Voit siis valita, haluatko asentaa kameran pysyvästi, vai haluatko kameran, jota voit siirtää tarpeen mukaan. Siirrettävä kamera voi olla hyvä vaihtoehto, jos käytät kameraa useimmiten ollessasi kotona, esimerkiksi jos haluat pitää lapsiasi silmällä silloin kun et ole heidän kanssansa samassa huoneessa. Kiinteästi asennettua kameraa käytät taas vaikka puutarhan tai autotallin valvontaan.

Meiltä ostamissasi valvontakameroissa on sisäänrakennetut mikrofonit, ja ne tallentavat formaatille, joka antaa toistaessa hyvän kuvanlaadun. Kameroissa on tietenkin langaton Wi-Fi-yhteys, niin että voit halutessasi seurata reaaliaikaisest mitä ne tallentavat.

Saat valvontakameran ilmoittamaan puhelimeesi kun se havaitsee liikettä ja voit heti katsoa mitä tapahtuu.

Kotiisi strategisesti sijoitetut valvontakamerat auttavat sinua tuntemaan olosi turvallisemmaksi. Tiedät, että voit aina pitää arvokkaimpia esineitäsi silmällä, ja voit rentoutua, koska sinulla on aina mahdollisuus nähdä omaisuutesi myös etänä.

Voit myös käyttää valvontakameraa nähdäksesi, mitä tapahtuu muissa huoneissa, esimerkiksi lasten leikkihuoneessa. Se toimii myös vauvamonitorina, jos asennat sen vauvan pinnasänkyyn.

Kesämökille sijoitetulla valvontakameralla voit vähentää tarkistusmatkojen tarvetta, ja kun käyt mökillä voit nauttia siellä olemisesta. Kenties haluat valvontakameran, joka on talvella kohdistettu putkiin, niin että pystyt nopeasti havaitsemaan vesijärjestelmän ongelmat.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala