RAJALA SWAP IT

Harkitsetko uuden kameran hankintaa, mutta vanhasta kamerasta pitäisi ensin hankkiutua eroon?
Vanhan toimivan kuvauskaluston kierrättäminen ja realisointi voi kuitenkin olla vaikeaa.

SwapIt_Header

Pyydä Swap It –vaihtotarjous

Vaihtotarjouksen voit pyytää Rajalan myymälästä, nettikaupasta (lomake löytyy tuotesivulta) tai osoitteesta swapit@rajalacamera.fi. Vaihtolaitteen kunto tarkistetaan aina myymälässä ennen vaihtokauppaa. Voit tuoda laitteen Helsingin, Turun tai Tampereen myymälään, tai lähettää laitteet tarkistettavaksi postitse.

Vaihtolaitekauppa käytännössä

Swap It –vaihtolaitekauppa onnistuu helposti tulemalla käytettyjen laitteidesi kanssa suoraan Helsingin, Turun tai Tampereen myymälään. Voit myös pyytää Swap It-vaihtotarjouksen sähköpostiisi etukäteen. Tässä tapauksessa tulee pitää mielessä, että lopullinen väliraha vahvistuu vasta, kun olemme voineet tarkistaa vaihdossa tulevien laitteiden kunnon.

Halutessasi vaihtokauppa on mahdollista hoitaa myös sähköpostin ja postiennakon välityksellä. Tällöin saat arvion välirahan suuruudesta sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi voit lähettää vaihdettavat laitteet myymäläämme. Kun laitteet ovat saapuneet, ne arvioidaan ja saat vahvistuksen välirahasta ja toimitamme sinulle uuden laitteiston, joka maksetaan postiennakolla.

Nouto myymälästä:

Noudon yhteydessä toimita vaihtolaite myymälään. Vaihtolaitteen kunto tarkistetaan ja mikäli huomautettavaa ei ole, uusi laite vaihtaa omistajaa.

Postitettava lähetys:

Postiennakolla hoidettavan vaihtokaupan yhteydessä, postita vaihdettavat laitteesi alla olevaan osoitteeseen:

Rajala Pro Shop Postitalo / Swap It
Mannerheiminaukio 1
00100 HELSINKI

Uusi laite toimitetaan heti, kun vaihtolaitteen kunto on tarkastettu. Väliraha-arvio perustuu normaalikuntoiseen vaihtolaitteeseen, joka sisältää tarvittavat perusvarusteet. Mikäli kunnossa on huomautettavaa tai kuvausmäärä on suuri, voi väliraha olla ilmoitettua suurempi. Rajala katsoo myös oikeudekseen perua vaihtokaupan, mikäli vaihdossa tulevat laitteet eivät ole sovitussa kunnossa. 

Pyydä vaihtotarjous

Listaa ostettavat ja vaihdettavat tuotteet, niin saat vaihtotarjouksen sähköpostitse.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala