Näytöt

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun työskentelet valokuvan ja videon muokkauksen parissa, tarvitset laadukkaan monitorin, jossa on terävä kuva ja täydellinen värikalibrointi, joka takaa tulokset kovalle työllesi.

Jos olet ammattilainen, joka työskentelee valokuvien ja videoiden muokkaamisen parissa, löydät täältä Rajala Pro Shopista kaiken minkä tarvitset mitä tietokonenäyttöihin ja näyttöjen lisävarusteisiin tulee.

Meillä on laaja valikoima laadukkaita tietokonenäyttöjä tunnetuilta valmistajilta, kuten Canon, Benq ja Eizo, sekä myös kaikki tarvittavat lisävarusteet, näytönsuojakehykset, kiinnikkeet ja erilaiset videokaapelit.v

Vaikka et olisi ammattilainen, tai jos etsit vain tietokonenäyttöä tavalliseen toimistokäyttöön, meiltä löytyy sinulle tuotteita. Tarjoamme useita vaihtoehtoja alempien hintaluokkien näytöistä, jotka varmasti tarjoavat sinulle laadukkaan työkokemuksen moneksi vuodeksi.

Ostaessasi ammattikäyttöön tarkoitetun tietokonenäytön, et maksa tuotemerkistä, vaan laadusta ja mahdollisuudesta saavuttaa täydellinen kalibrointi, kohdeyleisöstäsi ja alustastasi riippumatta.

Jos muokkaat kuvia paperille tulostettavaksi, korkealaatuisen ja tarkan näytön tarve on selvä, mutta myös kohderyhmäsi ollessa verkossa tai mobiilialustoilla, värin laadulla on suuri merkitys..  

On totta, että monella käyttäjällä todennäköisesti ei ole kalibroitua näyttöä, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi jättää kalibroinnin väliin. Kuvan laadulla on silti merkitystä, ja mitä parempi alkuperäinen on, sitä paremmalta se tulee näyttämään käyttäjien näytöillä, niiden laadusta riippumatta.

Suurten kalibrointimahdollisuuksien lisäksi ammattinäytön ostaminen tarkoittaa, että ostat korkealaatuisen työkalun, joka tulee olemaan mukanasi pitkään.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala