LED-valot

LED-valoilla helposti lisävaloa kuviin ja videoihin.

Helppokäyttöisillä LED -valoilla saat kätevästi lisävaloa kuviin ja videoihin. Valinnanvaraa löytyy moniin eri tarpeisiin, taskukokoisista pikkuvaloista isompiin erikoistehosteilla varustettuihin studiovaloihin.

Oli tarpeesi mikä tahansa, Rajalan valikoimasta löydät varmasti omaan käyttöösi sopivan valaisuratkaisun.

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

LED valot ovat mullistaneet valaistuksen sekä teholtaan että hinnaltaan. LED valot ovat kooltaan pieniä sekä painoltaan erittäin kevyitä. LED valot yhdistävät matalan lämpötilan paljon pienempään energian kulutukseen, kun niitä verrataan perinteisiin valaisun vaihtoehtoihin.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle täyden valikoiman LED valoja kaikkiin tarpeisiisi, kuvaatpa sitten valokuvia studiossa tai elokuvia ulkona ja tarvitset välineitä, joita voit kantaa mukanasi.

Kun olet liikkeellä, vaikkapa kuvaamassa elokuvia tai kuljet valokuvaamassa useissa eri paikoissa, sisällä ja ulkona, tarvitset luotettavia ja kestäviä valoja, jotka kulkevat helposti mukana ja toimivat täydellisesti. Valoja, jotka tuottavat sinulle luotettavasti täyden spektrin valaistuksen juuri siellä missä sitä milloinkin tarvitset.

Siinä tapauksessa LED valot ovat aivan täydellinen valinta sinun tarpeisiisi.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle kattavan valikoiman monia erilaisia vaihtoehtoja kaikkiin video- ja valokuvaamisen valaistuksen tarpeisiisi. Voit olla varma, että meiltä löydät sellaiset LED valot, jotka sopivat juuri sinulle.

Jos et heti löydä etsimääsi LED valoa, tai jos sinulle on jotain kysyttävää tuotteistamme tai jos tarvitset apua oikean LED valon valitsemiseen, älä epäröi kysyä meiltä neuvoa! Rajala Pro Shop -henkilökuntamme on hyvin asiantuntevaa ja vastaa erittäin mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja opastaa sinua juuri sinulle sopivan tuotteen valitsemisessa.

Jos meillä ei ole etsimääsi tuotetta, saatamme löytää sinulle vaihtoehtoisen ratkaisun tai jos sopivaa vaihtoehtoa ei meiltä suoraan löydy, voimme tilata tuotteen sinulle. Kun olet ostamassa LED valoja meiltä, älä unohda tilata myös muita oheistuotteita, joita tarvitset. Laajasta valikoimastamme löydät taustat, jalustat, akut ja muut hyödylliset tarvikkeet, jotka sopivat täydellisesti yhteen LED valojemme kanssa.  Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle kaiken sen, mitä tarvitset kuvaussessiosi valaisemiseen.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala