Tulostusvärit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun haluat muuttaa digitaalisessa muodossa olevat kuvasi käsinkosketeltaviksi, on erittäin tärkeää varmistaa tulostusväriesi yhteensopivuus tulostimesi kanssa. Kaikki väripatruunat eivät nimittäin ole yhteensopivia kaikkien tulostimien kanssa ja kaikki tulostusvärit eivät anna täydellistä tulosta. Tästä syystä oikeiden tuotteiden valitsemisessa kannattaa olla tarkkana. Jos et ole varma, mitkä tulostusvärit sopivat juuri sinun laitteeseesi, niin ota rohkeasti yhteyttä Rajala Pro Shopin henkilökuntaan. He ovat erittäin asiakaspalveluhenkisiä ja vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Erilaiset paperilaadut vaativat tietynlaisten tulostusvärien käyttöä. Kun alat suunnitella valokuviesi tulostusta on ensisijaisesti hyvä varmistaa, että valitsemasi tulostusvärit sopivat yhteen käyttämäsi paperilaadun kanssa. Valokuvapaperin ja tulostusvärien täydellinen yhteensovittaminen optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi voi olla hiukan hankalaa, mutta optimaalisen suhteen löydyttyä huomaat, että se on kuitenkin kaiken vaivan arvoista.

Jos on niin, että tulostusvärit ja valokuvapaperit askarruttavat mieltäsi, ota vain rohkeasti yhteyttä Rajala Pro Shopin asiantuntevaan henkilökuntaan. Olemme alan ammattilaisia ja erikoistuneita kaikkeen valokuvien tulostusta koskevaan. Vastaamme siis ilolla kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiisi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala