Tulostusvärit

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun tulostat digitaalisessa muodossa olevat valokuvasi paperille, on paljon todennäköisempää, että katselet niitä useammin. Valokuva-albumi täynnä elämän varrella kerättyjä tärkeitä muistoja on myös hieno sisustuksellinen esine kotonasi. Kun katselette valokuvia yhdessä perheen kesken, lujittaa tämä perheen välisiä suhteita ja lisää entisestään kuviin liittyvien muistojen merkityksellisyyttä.

Meiltä Rajala Pro Shopista löydät kaiken tarvitsemasi tärkeiden kuvamuistojesi tulostusta varten, mukaanlukien laadukkaat tulostusvärit. Valikoimastamme löytyvät monipuoliset tulostusvärit ovat yhteensopivia useimpien eri tulostinten kanssa. Kaikki värimme ovat erittäin korkealaatuisia ja tuottavat täydellistä tulostusjälkeä. Useimmiten tulostimesi tyyppi määrittää, minkä merkkisiä tulostuvärejä sinun tulisi hankkia sitä varten. Tämä johtuu siitä, että väripatruunan on sovittava yhteen jo omistamasi laitteiston kanssa.

Kun haluat muuttaa digitaalisessa muodossa olevat kuvasi käsinkosketeltaviksi, on erittäin tärkeää varmistaa tulostusväriesi yhteensopivuus tulostimesi kanssa. Kaikki väripatruunat eivät nimittäin ole yhteensopivia kaikkien tulostimien kanssa ja kaikki tulostusvärit eivät anna täydellistä tulosta. Tästä syystä oikeiden tuotteiden valitsemisessa kannattaa olla tarkkana. Jos et ole varma, mitkä tulostusvärit sopivat juuri sinun laitteeseesi, niin ota rohkeasti yhteyttä Rajala Pro Shopin henkilökuntaan. He ovat erittäin asiakaspalveluhenkisiä ja vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Erilaiset paperilaadut vaativat tietynlaisten tulostusvärien käyttöä. Kun alat suunnitella valokuviesi tulostusta on ensisijaisesti hyvä varmistaa, että valitsemasi tulostusvärit sopivat yhteen käyttämäsi paperilaadun kanssa. Valokuvapaperin ja tulostusvärien täydellinen yhteensovittaminen optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi voi olla hiukan hankalaa, mutta optimaalisen suhteen löydyttyä huomaat, että se on kuitenkin kaiken vaivan arvoista.

Jos on niin, että tulostusvärit ja valokuvapaperit askarruttavat mieltäsi, ota vain rohkeasti yhteyttä Rajala Pro Shopin asiantuntevaan henkilökuntaan. Olemme alan ammattilaisia ja erikoistuneita kaikkeen valokuvien tulostusta koskevaan. Vastaamme siis ilolla kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiisi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala