ToimitusehdotOsakeyhtiö Osk. Rajala -verkkokaupan sopimusehdot.


Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan kuluttajalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden ja Oy Osk. Rajalan välisessä kaupassa noudatetaan Suomen kauppalakia.

Rajala Pro Shop -verkkokauppa myy tuotteitaan sekä tarvikkeitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille eli kuluttajille, yritysasiakkaille eli yrityksille sekä organisaatioille.

Rajala Pro Shop -verkkokauppa myy tuotteitaan myös alle 18- vuotiaille tai muutoin vajaavaltaisille kuluttajille, sillä ehdolla, että kyseisen henkilön holhooja antaa myöntymyksensä kaupankäyntiin Rajala Pro Shop -verkkokaupassa.

Rajala Pro Shop pidättää itsellään oikeuden olla myymättä jälleenmyyjille ja rajoittaa myyntimäärän 1/asiakas.

Rajala Pro Shop -verkkokauppa toimittaa tuotteitaan Suomeen, Ruotsiin, Viroon ja muihin EU-maihin sekä Venäjälle. Asiakkaalla on mahdollisuus sopia toimituksesta myös näiden maiden ulkopuolelle.

Oy Osk. Rajala ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Oy Osk Rajala pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtojaan yksipuolisesti. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.


Ehdot lyhyesti

1. Rajala Pro Shopin tuotteet, hinnat sekä tarvikkeet ovat Rajala Pro Shopin verkkosivuilla: www.rajalacamera.fi. Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa Rajala Pro Shopin normaalia varastotavaraa. Ne eivät siis edusta Rajala Pro Shopin koko tuotevalikoimaa, vaan ovat yleisimmin meiltä kysyttyjä tuotteita. Pystymme nopeisiin ja edullisiin toimituksiin myös muissa tuotteissa, älä siis epäröi pyytää tarjousta mikäli haluamaasi tuotetta ei ole verkkokaupassamme.

2. Rajala Pro Shopin verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron, nyt 24%. Poikkeuksena vaihtolaitteet eivät sisällä arvonlisäveroa, paitsi jos se on erikseen vaihtolaitetuotteessa mainittu. Rajala ilmoittaa aina toimituskulut ja tuotteen hinnan euroissa (€). Verkkokaupan hinnat voivat poiketa myymälöidemme hinnoista. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja. Kaikki tiedot sitoumuksetta.

3. Rajalan verkkokaupan ja asiakkaiden välisessä kaupanteossa käytetään seuraavia maksutapoja; Verkkomaksuissa Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-Pankki. Luottokorttimaksuissa verkkokauppamme käyttää Luottokunnan maksupalvelua, jossa käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard. Muita maksutapoja ovat Nettiluotto, Rajala lasku, Rajala Prowebstore lahjakortti, sekä Klarna lasku (14 vrk maksuajalla). Lisäksi tuotteen toimituksen yhteydessä käytettävät maksutavat; maksu noudettaessa tilaus liikkeestämme. Mikäli tuote maksetaan ja noudetaan liikkeestä, eivät etäkaupan ehdot koske kyseistä tuotetta.

4. Toimitustapoina toimivat Postin toimitustavat: SmartPOST, Nouto Postista, Kotiinkuljetus ja toimitus ulkomaille, Matkahuollon noutopaketti ja jakopaketti (kotiinkuljetus), sekä nouto myymälöistämme.
     Verkkokauppaan maksetuissa myymälä noudoissa on esitettävä henkilöllisyystodistus.

5. Myyntikelpoisella, käyttämättömällä tuotteella on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, jolloin asiakas vastaa palautuskuluista. Tarjoamme tuotteen vaihdon joko toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin veloituksetta.

6. Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tuotteesta, tai saattavat sisältää erilaisen kokoonpanon. Tällaiset seikat eivät käy normaalista reklamaatiosta. Tuoteselosteissa voi olla asiakkaalle välttämättömiä tietoja jotka asiakkaan tulee lukea läpi. Rajala Pro Shop voi vedota erehdykseen mikäli asiakas on ostanut tuotteen tutustumatta tuoteselosteisiin. Tuotepakkaukset saattavat poiketa tehdaspakkauksista.

7. Käytetyt myydään siinä kunnossa ja varustuksessa kuin ne ovat myyntihetkellä. Käytetyn myyntivarustus saattaa poiketa vastaavasta uuden myyntipakkauksesta.

8. Tuotteen lisääminen ostoskoriin ei varaa tuotetta asiakkaalle.


1. Virhevastuu ja takuu


1.1 Myyjällä on kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Ostajan on ilmoitettava tarvarassa ilmenneestä virheestä viivytyksettä, kuitenkin enintään kahden kuukauden kuluessa virheen ilmenemisestä. Myyjä ei vastaa tuotteen väärinkäytön seurauksena ilmenneestä virheestä. Tuotteen luonnollista kulumista ei pidetä virheenä.

1.2 Kaikissa tuotteissa sovelletaan niiden valmistajan lupaamaa, kyseisen tuotteen takuuaikaa. Jos tuote toimitetaan aiheetta takuuhuoltoon, perii Rajala Pro Shop huoltokäynnin kustannukset kokonaisuudessaan kuluttajalta. Epäselvissä tapauksissa Rajala Pro Shopilla on oikeus saada maksu huollon kustannusarviosta, joka palautetaan, mikäli tuote takuuhuolletaan.

1.3 Takuuaika alkaa aina ostopäivästä. Tuotteen takuuvaihto tai -korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Tähän poikkeuksena huollon mahdollinen korjaustakuu.


1.4 Takuun edellytyksenä on tuotteen tai tarvikkeen käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Rajala Pro Shop vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin tuotteen mahdollisen korjauksen hoitaa kuluttaja eikä Rajala Pro Shop ole vastuussa korjauksesta aiheutuvista kuluista.

1.5 Kuluttajan tulee noudattaa laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat.


2. Palautusehdot


2.1 Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti.

2.2 Palautusoikeus ei koske mm. hygieniatuotteita, korva- tai nappikuulokkeita, muste- tai värikasettia / patruunaa tai sen kaltaisia tuotteita, jotka ovat sinetöityjä tai paketoitu kertakäyttöiseksi.

2.3 Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava meille:

Osakeyhtiö Osk. Rajala,
PL 175, 20101 Turku
020 7530 275, asiakaspalvelu@rajalacamera.fi
päätöksestänne palauttaa tilaus tai osa siitä yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Asiakas voi käyttää tilauksen liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

2.4 Jos palautatte tilauksenne tai osan siitä, palautamme teille kaikki teiltä kyseisestä tuotteesta/tuotteista saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

2.5 Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua lähetyksen vastaanottamisesta. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista, jotka ovat 8.90 euroa. Palautus tapahtuu Itella Oy:n välityksellä tai viemällä palautettava tuote myymäläämme. Tarkemmat palautusohjeet saatte asiakaspalvelustamme peruuttamisilmoituksen tekemisen jälkeen.

2.6 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen, eikä esimerkiksi toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen pidennä kyseisen tuotteen palautusaikaa.

2.7 Palautuksessa tuotteiden tulee aina olla:

a) Täysin uutta vastaavassa kunnossa.

b) Alkuperäisessä pakkauksessaan, hyvin pakattuina ilman merkintöjä.

c) Mukana tulee olla kopio ostokuitista ja mielellään palautuslomake/sen kopio täytettynä.


2.8 Tilaaja on vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Rajala Pro Shopilla on oikeus periä asiakkaalta kulut arvon alentumisesta.


2.9 Rajala Pro Shop ei lunasta palautuksia, jos ne toimitetaan muutoin kuin on ohjeistettu.


2.10 Mikäli palautettu tuote on puutteellisesti pakattu tai se ei muuten noudata kyseisiä palautusehtoja, Rajala Pro Shop lähettää tuotteen takaisin asiakkaan kustannuksella tai vaatii asiakkaalta korvauksen tuotteen arvon alentumisesta.


2.11 Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakkaalta maksuton, ehtona tälle on asiakkaan velvollisuus ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta.

 


3. Tilaaminen


3.1 Asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. Sopimusehdot tulee aina hyväksyä järjestelmässä ennen tilauksen tekemistä, kyseisiä asiakkaan hyväksymiä ehtoja noudatetaan osapuolten välillä aina kaupan loppuunvientiin saakka eikä Rajala Pro Shopilla ole oikeutta muuttaa näitä ehtoja kyseisellä ajalla.

3.2 Tehdessään tilauksen, ostaja sitoutuu ehtojen noudattamisen lisäksi ilmoittamaan seuraavat tiedot:

Nimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero tai mahdolliset puhelinnumerot, joista hänet tavoittaa.
Mikäli kuluttaja on alle 18-vuotias tai muutoin vajaavaltainen henkilö, on hänen ilmoitettava holhoojansa myöntyminen kaupantekoon Rajala Pro Shopissa.
Asiakkaan on annettava myös henkilötunnuksensa käyttäessään Klarna-osamaksua tai Klarna-laskua, nettiluottoa tai Rajala Laskua johtuen luottotietojen tarkistamisesta.

3.3 Yrityksen ostaessa tuotteita Rajala Pro Shopista, on kyseisen yrityksen ilmoitettava seuraavat tiedot:

Yrityksen nimi
Rajala Pro Shopin ja yrityksen välisestä kaupanteosta vastaavan yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yrityksen toimitusosoite.

3.4 Rajala Pro Shop kerää ostajan ja yrityksen tiedot asiakasrekisteriinsä (pl. henkilötunnus) asiakassuhteen vaatimiin palveluihin.

Rajala Pro Shop sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin ulkopuolisille, poikkeuksena tälle, mikäli:

Asiakas on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti, tässä tapauksessa Rajalalla on oikeus luovuttaa asiakkaan tietoja viranomaiskäyttöön tai mikäli viranomaiset velvoittavat Rajalan luovuttamaan kyseisen henkilön tietoja.

3.5 Myöskin Rajalan asiakkailla on velvollisuus olla paljastamatta muiden asiakkaiden tietoja. Tämä koskee esimerkiksi tilannetta missä asiakas on saanut vahingossa väärän lähetyksen, joka voi sisältää toisen asiakkaamme tietoja.

3.6 Rajala Pro Shop myy tuotteensa aina sellaisena kun ne ovat. Tuotteiden tuoteselosteet ovat nähtävissä Rajala Pro Shopin verkkosivuilla tai valmistajan sivustolla.

3.7 Rajala Pro Shop pidättää itsellään oikeuden olla luomatta asiakassuhdetta.

3.8 Rajala Pro Shop ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista.


4. Hinnat


4.1 Rajala Pro Shopin tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Tuotteiden sekä toimituskulujen hinnat ilmoitetaan aina euroissa (€).

4.2 Tuotteen hinnan muuttuessa tilauksen jättämisen jälkeen Rajala Pro Shop myy tuotteensa asiakkaalle tilaushetkellä olleeseen hintaan.

4.3 Rajala Pro Shop pidättää oikeuden tilauksen perumiseen "selvien hintavirheiden" kohdalla.
Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi poikkeava oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virhellisyys.

 4.4 Ajastettujen tarjousten päättymisajat ovat ohjeellisia. Tarjouserien saatavuuksien mukaan tarjouksien päättymisajat saattavat muuttua.


5. Maksaminen


5.1 Ostokset voit maksaa kätevästi verkkomaksulla tilauksen teon yhteydessä. Maksutapoina Rajala Pro Shop -verkkokaupassa käyvät:

 

Verkkomaksuissa Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-Pankki.

 

Luottokorttimaksuissa verkkokauppamme käyttää Luottokunnan maksupalvelua, jossa käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard.

 

Maksu noudettaessa liikkeestämme hyväksymme kaikki yleisimmät maksutavat. Mikäli tuote maksetaan ja noudetaan liikkeestä, eivät etäkaupan ehdot koske kyseistä tuotetta.

 

Muita maksutapoja ovat Nettiluotto, laskutus rekisteröityneille asiakkaille, Rajala Prowebstore lahjakortti, Rajala Lasku, Klarna lasku (14 vrk maksuajalla), sekä Klarna tili. Klarna laskun ja tilin tarkemmat ehdot löydät kohdasta 7.


6. Toimitusehdot6.1 Toimitusaikamme on normaalisti 1-4 arkipäivää, mikäli tuote on suoraan saatavilla varastostamme. Rajala Pro Shop pyrkii toiminnallaan tekemään kaikkensa, että toimitus tapahtuisi asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikaan saattaa vaikuttaa asiakkaan valitsema toimitustapa. Asiakkaalla on mahdollisuus noutoon myymälöistä, tuotteiden saatavuus voi vaihdella myymälöittäin.

6.2 Tarkempi toimitusaika voidaan ilmoittaa verkkokaupassa erikseen tuotteen tiedoissa, esimerkiksi silloin, jos kyseessä on ennakkotilaustuote.

6.3 Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin on ilmoitettu, ilmoitamme siitä tilaajalle ja tarvittaessa tilaaja voi vaihtaa tuotteet toisiin vähintään samanhintaisiin tuotteisiin. Tarvittaessa voimme myös palauttaa rahat asiakkaan tilille. Tilauksen toimitusaikaa vastaa tilauksen tuotteista se, jolla on pisin toimitusaika.

6.4 Pidätämme oikeuden sivustolla esiintyviin saatavuustietoihin, emmekä vastaa varastosaldoissa esiintyvistä virheistä. Useasta myyntikanavasta ja järjestelmästä johtuvista seikoista saatavuustiedoissa saattaa esiintyä epätäsmällisyyttä.

6.5 Mikäli toimituskulujen hinta on muuttunut tilaushetken jälkeen, toimitetaan kyseinen tuote aina tilaushetkellä sovittuun hintaan.

6.6 Mikäli tuote myöhästyy maahantuonti- tai viranomaisrajoitusten toimesta, tai muista Oy Osk. Rajalasta riippumattomista seikoista, Rajalan vastuu rajoittuu vain kyseisen kaupan purkamiseen tai mahdollisten etukäteen maksettujen rahojen palautukseen. Tämä koskee verkkokauppamme kaikkia tuotteita. Oy Osk. Rajalalla on myös oikeus purkaa kauppa omasta aloitteestaan, johtuen esimerkiksi yllä olevista seikoista jotka vaikeuttavat kaupan toteutumista.


6.7 SmartPOST tilauksien maksimimitat ovat 60 x 30 x 60 cm, kaikki nämä mitat ylittävät lähetykset ohjataan automaattisesti pakettiautomaattia lähinnä olevaan Postiin. Tällöin toimitusaika pitenee yhdellä työpäivällä. Vastaanottaja saa tekstiviestin jossa kerrotaan paketin uusi noutopaikka. Uudelleenohjauksesta näkyy merkintä lähetystenseurannassa.

6.8. Normaali toimituajoissa saattaa tapahtua viivästyksiä suurissa kampanjoissa.

Lähetä kysymykset ja palautteet osoitteeseen: asiakaspalvelu@rajalacamera.fi

 

7. Klarna lasku ja -tili

7.1 Klarna lasku


Klarna laskulla ("Lasku") maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niistä.

 • Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat 
 • Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
 • Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus*
 • Voit tarkastella laskujasi osoitteessa klarna.fi
 • Voit hakea oikeutta maksaa lasku erissä

  *ei koske kaikkia tuotteita, kuten esimerkiksi lentolippuja, mittatilaustuotteita ja tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajan palveluja.

Maksuehdot
Klarna myöntää sinulle 14 päivän maksunlykkäyksen päivästä, jolloin ostamasi tuotteet lähetetään sinulle. Kaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Laskun eräpäivä ilmenee laskusta.

Maksun myöhästyessä Klarna perii muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos erääntynyttä laskua ei maksumuistutuksesta huolimatta makseta, saatava voidaan siirtää perintätoimistolle perittäväksi, jolloin perintäkuluja voi syntyä.

Luottokelpoisuuden tarkistaminen

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431


7.2 Klarna tili

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että

 • Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
 • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Kun maksat kuukausittain vähintään 1/24 (kuitenkin aina vähintään 5 EUR) joustavan erämaksun lainakorko on 19,90 %, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 € käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 € ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 € kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 % ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Luotonantaja on Klarna AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.

Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja

Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto


 8. Rajala Pro Shop lasku


Rajala Pro Shop -lasku mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Todenna henkilöllisyytesi TUPAS-varmenteella ja valitse sinulle parhaiten sopiva maksuaika.

Rajala Pro Shop laskulla maksuaikaa

Rajala Pro Shop laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 70 – 3000 euroa.

Maksaaksesi Rajala Pro Shop laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos haluat maksaa laskun sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Sen jälkeen maksat saamallasi laskulla vain erämaksusopimuksen mukaisen ensimmäisen kuukausierän. Saat laskusi mukana lisää tietoa erämaksusta.

Rajala Pro Shop erämaksulla tasoitusta talouteen

Rajala Pro Shop erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 70 – 3000 euroa.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Erämaksuun tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen tapahtuu ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet vahvistanut ostotapahtuman, saat kuukausittain laskun sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,50 € ja korko on 15,20 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 26,05 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1118,38 €.

Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyvissä asioissa

Laskun ja kertaluoton myöntää Lindorff Invest Oy. Lindorffin asiakaspalvelu auttaa sinua kaikkiin laskuun, kertaluottoon ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Palautusten ja peruutusten käsittely

Kun palautat ostoksesi kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Lindorffiin automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos palautat osan ostoksistasi, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä. Näin saat siis hoidettua luoton sovittua nopeammin.

Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun, mutta palautat tuotteen, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun maksun palauttamiseksi.
Sähköpostitse: palautus@lindorff.com, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy, Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Henkilötiedot ja luottopäätös

Rajala Pro Shop laskuun ja Rajala Pro Shop erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä. Luotonmyöntäjä Lindorff Invest Oy varmistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuudenväestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lindorff Investin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Lindorffin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu kauppiaan asiakastietorekisteriin.

Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi tupasvarmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja, muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta bill.lindorff.fi.

Rajala Pro Shop -laskulla ja erämaksulla maksettaessa veloitetaan 10 euron maksutapalisä.

9. Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

10. Palkkiopisteet

Palkkiopiste-ehdot löytyvät täältä.

11. Reklamaatio

11.1 Rajala Pro Shop pyrkii aina sovittelemaan kaikki reklamaatiot tavalla, joka on molempien osapuolien eduksi. Reklamaatiotilanteissa asiakkaalla on velvollisuus esittää ostotodistus, esimerkiksi kuitti.

11.2. Mikäli reklamaatiotilanteeseen ei löydy sovitteluratkaisua, asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa kanteen Osk. Rajala Oy:tä vastaan Turun käräjäoikeudessa.