Actionkamerat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Nykyään on saatavilla suuri valikoima action-kameroita, jotka auttavat sinut vangitsemaan upeimmat seikkailut videolle. Rajala Pro Shop-verkkokaupasta löydät monen nimekkään valmistajan action-kamerat sekä kaikki varusteet, joiden avulla pääset alkuun keksimäsi temppujen ja tempauksien kuvaamisessa.

Action-kamera on luja ja kestävä kamera, jota voit pitää mukanasi melkein missä tahansa olosuhteissa liikkuessasi. Siinä on hyvin vähän liikkuvia osia, koska se on rakennettu kestämään sekä kovaa kohtelua että filmaamaan kaikenlaisissa oloissa.

Tämän tyyppisten kameroiden viime vuosina kasvanut kysyntä on johtanut kehityksen nopeaan etenemiseen. Tämän ansiosta nykyiset action-kamerat ovat erittäin hyviä, sekä valoherkkyydeltään että väritoistoltaan.

Haluatko kuvata off-pistelaskusi jyrkimmissä vuorissa, pyöräretkesi metsässä vai maagisen sukelluksen trooppisissa vesissä värikkäiden kalojen seassa? Kaikissa tapauksissa action-kamera on täysin oikea valinta. Action-kameran avulla tallennat muistoja ja videoita huikeimmista elämyksistäsi, ja voit kokea ne aina taas uudestaan ja uudestaan.

Osaava ja kokenut henkilöstömme auttaa sinua mielellään etsimään oikean mallisen action-kameran juuri sinun tarpeisiisi ja seikkailuihisi. Olemme kaiken kameroihin liittyvän ammattilaisia, ja palvelemme mielellämme kokemuksemme avulla.

Rajala Pro Shop tarjoaa myös suuren valikoiman lisävarusteita action-kameroihin. Meillä on joukko erilaisia kiinnikkeitä, esimerkiksi pää- ja kypäräkiinnikkeitä, rannekiinnikkeitä ja rintavaljaita. Jos haluaisit vaikka kokea iltakävelyn koirasi näkökulmasta, meiltä löytyy myös koirille sopivia valjaita.

Kiinnikkeitten lisäksi tarjoamme myös esimerkiksi jalustoja, kiinnikkeitä jalustoille, laukkuja, akkuja ja latureita monen merkkisiin action-kameroihin. Jos sukellat, kelluke voi olla hankkimisen arvoinen varuste action-kameraasi. Näin et menetä kameraasi syvyyksiin, jos sattuisit pudottamaan sen ollessasi pinnan alla.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala