Actionkamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Nykyään on saatavilla suuri valikoima action-kameroita, jotka vangitsevat upeimmat seikkailusi videolle. Rajala Pro Shop -verkkokaupasta löydät monen nimekkään valmistajan action-kamerat, sekä kaikki varusteet, joiden avulla saat ikuistettua mahdottomiltakin tuntuvat ideasi.

Action-kamera on luja ja kestävä kamera, jota voit pitää mukanasi melkein missä tahansa olosuhteissa liikkuessasi. Siinä on hyvin vähän liikkuvia osia, koska se on suunniteltu sekä kestämään kovaa kohtelua, että filmaamaan kaikenlaisissa oloissa.

Tämän tyyppisten kameroiden viime vuosina kasvanut kysyntä on johtanut kehityksen nopeaan etenemiseen. Tämän ansiosta nykyiset action-kamerat ovat erittäin hyviä, sekä valoherkkyydeltään että väritoistoltaan.

Haluatko kuvata pyöräretkesi metsässä tai maagisen sukelluksen trooppisissa vesissä värikkäiden kalojen seassa? Action-kamera on täysin oikea valinta. Action-kameran avulla tallennat muistoja ja videoita huikeimmista elämyksistäsi ja voit kokea ne aina taas uudestaan ja uudestaan.

Osaava ja kokenut henkilöluntamme auttaa sinua mielellään etsimään oikean action-kameran juuri sinun tarpeisiisi ja seikkailuihisi. Autamme sinua mielellämme kaikissa kuvaamiseen liittyvissä asioissa.

Rajala Pro Shop tarjoaa myös suuren valikoiman lisävarusteita action-kameroihin. Meillä on joukko erilaisia kiinnikkeitä, esimerkiksi pää- ja kypäräkiinnikkeitä, rannekiinnikkeitä ja rintavaljaita. Jos haluaisit vaikka kokea päiväkävelyn koirasi näkökulmasta, meiltä löytyy myös koirille sopivia valjaita.

Kiinnikkeiden lisäksi tarjoamme myös esimerkiksi jalustoja, laukkuja, akkuja ja latureita monen merkkisiin action-kameroihin. Jos sukellat, kelluke voi olla hankkimisen arvoinen varuste action-kameraasi. Näin et menetä kameraasi syvyyksiin, jos sattuisit pudottamaan sen ollessasi pinnan alla.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala