Käytetyt Leica tarvikkeet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytettyjen Leica tarvikkeiden ostaminen kamerallesi on fiksun kuluttajan tai nousevan ammattivalokuvaajan valinta.

Kun ostat kamerat ja kameratarvikkeet käytettyinä, sinulla on varaa hankkia paremmat laitteet kuin ehkä uskalsit toivoakaan. Et myöskään joudu päivittämään laitteitasi uusiin niin usein, ja sinun on mahdollista päästä käsiksi edistyneempiin laitteisiin nopeammin.

Sen sijaan että tuhlaat rahaa uusiin varusteisiin, saat enemmän vastinetta rahallesi ostamalla käytettyjä Leica tarvikkeita, jotka ovat korkeaa laatua, hyvässä kunnossa ja kulkevat mukanasi vuosien päästäkin.

Sinulle, joka olet nouseva valokuvaaja tai intohimoinen harrastelija, käytettyjen tarvikkeiden ostaminen tarkoittaa, että voit tavoitella edistyneempiä kameroita ja välineitä, ja vältät näin monia askeleita uusien päivitysten hankinnassa.

Rajala Pro Shopissa tarjoamme vaihtokauppoja, kun valokuvaajat haluavat päivittää viimeisimmän sukupolven välineisiin. Tämä tarkoittaa, että ostamme hieman käytettyjä mutta hyväkuntoisia käytettyjä Leica tarvikkeita ja myymme ne eteenpäin sinulle hyvään hintaan.

Kaikki käytetyt Leica tarvikkeet, jotka ostamme, ovat kattavasti testattu, putsattu ja kunnostettu ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Kun ostat minkä tahansa käytetyn kuvaustarvikkeen Rajala Pro Shopista, voit olla varma, että saat vain korkealaatuisia välineitä, joiden toimintakunto on hyvä ja jotka palvelevat sinua ilman ongelmia monien vuosien ajan.

Käytettyjen Leica tarvikkeiden valikoima vaihtelee ajan mukaan, mutta yleensä myynnissä on salamoita, kahvoja ja objektiiveja lukuisten muiden tarvikkeiden lisäksi.

Jos et pysty löytämään etsimääsi, voi olla hyvä idea kysyä meiltä. Joskus meillä on välineitä saapumassa ja muissa tapauksissa voimme pitää silmällä tarviketta, joista olet kiinnostunut, ja ilmoittaa sinulle kun saamme ne käsiimme. Jos olet yksinkertaisesti epävarma, että sopiiko liikkeestämme löytämäsi tietty osa kamerasi ja muiden tarvikkeidesi kanssa, älä epäröi kysyä meiltä. Henkilöstömme Rajala Pro Shopissa ovat ammattilaisia kaikkeen kameroihin liittyvään ja vastaavat sinulle oikean vastauksen kanssa.  

os sattuu niin että etsimäsi tarvike ei sovikaan, voimme kertoa sinulle vaihtoehtoisista tarvikkeista tai tarjota hyvän hinnan jostain uudesta tarvikkeesta, jotta et päädy tyhjin käsin.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala