Videokamerat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Videokameroilla on nykyisin laaja käyttöala – niillä ikuistetaan kotikäytössä esimerkiksi syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia, mutta niitä käytetään myös ammattimaisessa elokuvatuotannossa. Ammattituotannossa yhä useampi on siirtynyt käyttämään videokameroita, ja se on johtanut tekniikan huimaavaan kehitykseen viime vuosina.

Toki voit käyttää kännykkää kuvan tallennukseen, mutta jos tavoitteet on asetettu korkealle, suosittelemme aina, että käytät videokameraa, joka on tarkoitukseen suunniteltu ja antaa paremman tuloksen. Valikoimastamme löydät kaiken, minkä tarvitset täydellisen tuloksen saamiseksi, kilpailukykyisiin hintoihin.

Rajala Pro Shop-verkkokaupan suuresta valikoimasta löydät videokamerat kaikista hintaluokista – meiltä löytyy mallit harrastajille ja ammattilaisille. Meillä on sekä kompakteja videokameroita kotikäyttöön, että isompia studiolaatuisia videokameroita ammattikäyttöön.

Kompakti videokamera on hyvä tapa tallentaa muistot perheen isoista ja pienistä tapahtumista, ja kokonsa takia sitä on helppo kuljettaa mukanansa ja pitää lähellä ja valmiina, kun tilaisuudet ilmaantuvat. Kompakteja videokameroita on monen eri värisinä, minkä vuoksi ne ovat enemmän asusteita kuin vain jotain mukana raahattavaa.

Jos tarvitset oikean videokameran valitsemiseen apua, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa aina, niin että löytäisit mahdollisimman hyvän vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Meiltä löydät videokameroiden lisäksi myös kaikki varusteet, joita voit mahdollisesti tarvita kuvauksesi helpottamiseen.

Tarjoamme muun muassa monta eri kiinnikettä jalustoille sekä olkatukia videokameran kanssa liikkumiseen kuvauksen aikana. Valikoimastamme löydät myös kauko-ohjaimet, joiden avulla ohjaat kameraa koskematta siihen.

Saat hyvän äänenlaadun tallennukseesi käyttämällä ulkoista mikrofonia.

Tietenkin löydät meiltä myös akkuja ja latureita eri merkkisille videokameroille, sekä erilaisia johtoja, joille voi olla tarvetta. Muistikortit ja eri tyyppiset linssit, esimerkiksi laajakulmalisäkkeet, löytyvät myös.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala