Videokamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Videokameroilla on nykyisin laaja käyttöala – niillä ikuistetaan kotikäytössä esimerkiksi syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia, mutta niitä käytetään myös ammattimaisessa elokuvatuotannossa. Kysynnän nousu on johtanut tekniikan huimaavaan kehitykseen viime vuosina, ja nyt myös kotikäyttöön saa huippulaadukkaita videokameroita.

Voit toki käyttää vaikka kännykkää kuvan tallennukseen, mutta jos tavoitteet on asetettu korkealle, suosittelemme, että käytät videokameraa joka on tarkoitukseen suunniteltu. Valikoimastamme löydät kaiken, minkä tarvitset täydellisen tuloksen saamiseksi, kilpailukykyiseen hintaan.

Rajala Pro Shop -verkkokaupan suuresta valikoimasta löydät videokamerat kaikista hintaluokista – meiltä löytyy mallit harrastajille ja ammattilaisille. Meillä on sekä kompakteja videokameroita kotikäyttöön, että studiolaatuisia videokameroita ammattilaisille.

Kompakti videokamera on hyvä tapa tallentaa muistot perheen isoista, sekä pienistä tapahtumista ja kokonsa takia sitä on helppo kuljettaa mukana, joten saat helposti ikuistettua ne kaikkein tärkeimmät hetket, missä tahansa tilanteessa.

Jos tarvitset videokameran valitsemiseen apua, olet tervetullut myymäläämme tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa aina, jotta löytäisit mahdollisimman hyvän vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Meiltä löydät videokameroiden lisäksi myös kaikki varusteet, joita voit mahdollisesti tarvita kuvauksesi helpottamiseen.

Tarjoamme muun muassa monia eri kiinnikkeitä, sekä olkatukia videokameran kanssa liikkumiseen kuvauksen aikana. Valikoimastamme löydät myös kauko-ohjaimet, joiden avulla hallitset kameraa koskematta siihen.

Saat hyvän äänenlaadun tallennukseesi käyttämällä ulkoista mikrofonia.

Tietenkin löydät meiltä myös akkuja ja latureita eri merkkisille videokameroille. Muistikortit ja eri tyyppiset linssit, esimerkiksi laajakulmalisäkkeet, löytyvät myös valikoimastamme.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala