Videokamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Rajala Pro Shopista on saatavilla videokameroita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Vaikka älypuhelimien kamerat ja erityisesti niiden video-ominaisuudet ovat kehittyneet huimasti, perusmallinen kompakti videokamera voi olla yhä varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi perhejuhlien ja tapahtumien taltiointiin. Videokamerat ovat jääneet hieman nykyaikaisten erinomaisia video-ominaisuuksia tarjoavien järjestelmäkameroiden varjoon, mutta ne eivät silti ole jääneet kehityksen jalkoihin.

Nykyisin on tarjolla runsaasti ammattimaisilla ominaisuuksilla, kuten XLR-mikrofoniliitännöillä varustettuja kevyitä videokameroita, jotka sopivat hyvin liikkuvaan ja journalistiseen työhön. Nämä videokamerat ovat yleensä kiinteäobjektiivisia, ja tarjoavat yksinkertaisessa paketissa paljon vastinetta rahalle.

Rajala Pro Shopissa myymme myös esimerkiksi raskaampaan työhön, kuten elokuvatuotantoihin ja studioihin soveltuvia videokameroita, jotka ovat pitkälti modulaarisia vaihdettavine objektiiveineen ja oheislaitteineen, mahdollistaen kameran varusteiden muokkaamisen tuotannon tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Niin kutsutut ”robottikamerat” taas soveltuvat hyvin esimerkiksi livestreamaamiseen, sillä niitä on helppo hallita etänä pienelläkin tiimillä.

Videokameravalikoimaamme kuuluu tuotteita muun muassa valmistajilta Blackmagic Design, Canon, Sony, Panasonic ja DJI. Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia tarvikkeita ja välineitä videotyötä varten, kuten mikrofoneja, audiotallentimia ja videomiksereitä ja -kontrollereita.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala