Autokamerat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Autokamerat ovat todella monikäyttöisiä. Yksi näiden kameroiden tärkeimmistä ja samalla myös tavallisimmista käyttötarkoituksista on liikenteen valvonta ja dokumentointi. Tallennettua kuva- ja videoaineistoa voidaan käyttää esimerkiksi todisteaineistona mahdollisen onnettomuuden varalta. Tämän lisäksi autokameroita voidaan käyttää myös kuvien ja videoiden ottoon kuskin näkökulmasta. Sinun ei siis tarvitse investoida kalliisiin erikoisvarusteisiin saadaksesi kuvamateriaalia ajostasi.

Käyttämällä kojelautaan asennettua autokameraa voit kaiken lisäksi luoda erilaisia koostevideoita ajostasi ja ottaa kuvia ratin takaa, omasta näkökulmastasi, tarvitsematta kenenkään muun apua. Autokamerat eivät myöskään vaadi minkäänlaista autoon erikseen asennettavaa pidikettä. Nämä kaikki edellä mainitut ominaisuudet ovat muiden muassa omiaan takaamaan pienellä budjetilla vauhdikkaiden toimintakohtausten kuvaamisen auton ratista käsin. Joskus kuvauspaikkaa on vaikea tai jopa mahdotonta saavuttaa jalan ja autokamerat sopivat täydellisesti kyseisenlaisten kohteiden kuvaamiseen.

Meiltä Rajala Pro Shopista löydät kätevästi yhdellä vierailulla laajan valikoiman huolellisesti valittuja malleja sillä kaikki auto- ja kojelautakameramme tulevat kyseisten markkinoiden johtavilta valmistajilta. Molempia kameroita löytyy eri hintaluokissa ja löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan mallin riippumatta siitä, etsitkö erittäin korkealuokkaista autokameraa koostevideoiden kuvaamista varten vai onko valvontaan ja seurantaan soveltuva halvempi malli sinulle parempi vaihtoehto.

Kaikki autot eivät tule peruutuskameralla varustettuna, mutta se voidaan kuitenkin jälkiasentaa kaikkiin autoihin. Peruutuskuva voidaan näyttää jopa autosi taustapeilillä.  

Autokamera voi auttaa sinua huomaamaan asioista, joita et itse välttämättä huomaisia ajajan paikaltasi käsin. Kamera toimii myös apuna huonoissa ajo-olosuhteissa näkemiseen. Infrapunaherkkä kamera mahdollista paremman näkyvyyden pimeässä ja auttaa sinua välttämään onnettomuuksia yöllä ja olosuhteissa, joissa näkyvyys on heikentynyt, kuten sumussa.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala