Autokamerat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Autokamerat ovat yllättävän monikäyttöisiä. Yksi näiden kameroiden tärkeimmistä ja samalla myös tavallisimmista käyttötarkoituksista on luonnollisesti liikenteen valvonta ja dokumentointi. Tallennettua kuva- ja videoaineistoa voidaan käyttää esimerkiksi todistusaineistona mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Tämän lisäksi reissu- ja road trip-videot ovat suuressa suosiossa ja autokamera on omiaan tälläisten videoiden kuvaamiseen.

Erilaisia auto- ja kojelautakameroita löytyy useammasta hintaluokasta, kameran ominaisuudet tietysti riippuvat kamerat hinnasta. Myös edullisemmista kameroista löytyy tarvittavat ominaisuudet liikenteen taltiointiin.

Jotkin mallit aloittavat tallennukset heti, kun auto käynnistetään. Esimerkiksi äkkijarrutuksen sattuessa erilaiset sensorit aktivoivat tiettyjä erikoisominaisuuksia, kuten vaikkapa tietyn ajan kestävän suojatun tallennuksen, joka on erityisen hyödyllinen nimenomaan onnettomuustilanteissa.

Olemme Rajalassa valinneet valikoimaamme markkinoiden monipuolisimmat ja laadukkaimmat autokamerat tunnetuilta valmistajilta. Löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan mallin riippumatta siitä, etsitkö erittäin korkealuokkaista autokameraa road trip-videoiden kuvaamista varten, vai onko valvontaan ja seurantaan soveltuva edullisempi malli sinulle parempi vaihtoehto.

Kaikki autot eivät ole peruutuskameralla varustettuja, mutta vesitiivis autokamera voidaan kiinnittää jopa auton taakse, rekisterikilven yläpuolelle. Leox D360-autokameran toimintoihin kuuluu peruutusnäkymä joka aktivoituu automaattisesti autolla peruutettaessa. Viime vuosien suuri kysyntä ja noussut suosio on vienyt kehitystä eteenpäin suurin harppauksin, tämän päivän kameroilla kuvaat korkealaatuista videota helposti.

Autokamera voi auttaa sinua huomaamaan asioista, joita et itse välttämättä huomaisia ajajan paikaltasi käsin. Kamera toimii myös apuna huonoissa ajo-olosuhteissa näkemiseen. Infrapunaherkkä kamera mahdollista paremman näkyvyyden pimeässä ja auttaa sinua välttämään onnettomuuksia yöllä ja olosuhteissa, joissa näkyvyys on heikentynyt, kuten sumussa.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala