RajalaRekry


Yrityksemme perustaja Oskari Rajala aloitti valokuvaajana ja valokuvaustarvikkeiden kauppiaana Turussa vuonna 1919. Tänä päivänä Rajala Pro Shop on kuvaajien erikoisliike, joka tarjoaa kaiken kuvaamiseen liittyvän ja yhä edelleen toimintaamme ohjaa periaate tinkimättömästä ja kokonaisvaltaisesta palvelemisesta.

Osk. Rajala Oy on yli 100 vuotta toiminut, Suomen valokuvauspiireissä tunnettu perheyritys. Tekniikan kehityksen ja asiakasmäärän kasvun myötä Rajalan on ollut mahdollista laajentaa toimintaansa. Ympäri vuorokauden palvelevan nettikaupan lisäksi liikkeitä löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta ja myös Tukholmasta.Lähde mukaan Rajalan tiimiin rakentamaan entistä parempaa asiakaskokemusta.

Avoimet paikat juuri nyt

Myyjä ja asiakaspalvelija / Helsinki


Haemme nyt Rajala Pro Shopille asiakaspalvelijaa/myyjää vakituiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaan kuuluvat myymälätyöskentely Helsingin Postitalon lippulaivamyymälässä, myymälärutiinit, sekä verkkokaupan asiakaspalvelu.

Aikaisempi kokemus kaupan alalta myynnistä ja asiakaspalvelusta, sekä kiinnostus valokuvaukseen ovat eduksi. Kielitaitovaatimuksina tehtävässä ovat sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen on iso etu.

Työaika 37,5h / viikko. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka on vakituinen.


Tarjoamme sinulle monipuolisen työn valokuvausalan vähittäismyynnin parissa kasvavassa yrityksessä, upean näköalapaikan valokuva-alan uusiin tuuliin ja
tietysti parhaan työporukan.


Hakuaika 26.8.-30.9.2022
Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala