RajalaRekry


Yrityksemme perustaja Oskari Rajala aloitti valokuvaajana ja valokuvaustarvikkeiden kauppiaana Turussa vuonna 1919. Tänä päivänä Rajala Pro Shop on kuvaajien erikoisliike, joka tarjoaa kaiken kuvaamiseen liittyvän ja yhä edelleen toimintaamme ohjaa periaate tinkimättömästä ja kokonaisvaltaisesta palvelemisesta.

Osk. Rajala Oy on yli 100 vuotta toiminut, Suomen valokuvauspiireissä tunnettu perheyritys. Tekniikan kehityksen ja asiakasmäärän kasvun myötä Rajalan on ollut mahdollista laajentaa toimintaansa. Ympäri vuorokauden palvelevan nettikaupan lisäksi liikkeitä löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta ja myös Tukholmasta.Lähde mukaan Rajalan tiimiin rakentamaan entistä parempaa asiakaskokemusta.

Avoimet työpaikat


Myyjä, Oulu

Kuuleeko OULU? Onko kuvaaminen ja kameratekniikka intohimosi? Vai oletko aivan uskomattoman loistava asiakaspalvelija? Tai molemmat? Hienoa! Voisit olla oikea tyyppi tulemaan töihin Rajalan uuteen Pro Shoppiin, joka avataan Oulun keskustaan syksyn 2023 aikana.

Rajalan uusi liike etsii siis Oulun liikkeeseen kokoaikaista työntekijää. Palkkaus kaupan TES:in mukaisesti, puoti avoimena myös lauantaisin, eli työntekijän tulee olla valmis myös lauantaivuoroihin.

Kiinnostaako? Ihan mahtavaa! Laitahan siis työhakemus ja CV osoitteeseen veera@rajalacamera.fi, niin ollaan kuulolla!


Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala