Käytetyt Fujifilm tarvikkeet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytetyt Fujifilm tarvikkeet ovat täydellinen tapa hankkia itsellesi pykälää paremmat laitteet, olitpa sitten uraasi aloitteleva valokuvauksen harrastaja tai ammattivalokuvaaja..

Kun ostat kamerat ja kameratarvikkeet käytettyinä, sinulla on varaa hankkia paremmat laitteet kuin ehkä uskalsit toivoakaan. Et myöskään joudu päivittämään laitteitasi uusiin niin usein, ja sinun on mahdollista päästä käsiksi edistyneempiin laitteisiin nopeammin.

Rajala Pro Shop on ottanut käytettyjä laitteita vastaan vaihdossa jo vuosia. Tämän vuoksi ammattilaiset ja kalliita laitteita suosivat innokkaat harrastajat tuovat meille säännöllisesti vaihdossa laitteita, joista saavat hyvitystä kun he haluavat päivittää uusimpiin malleihin.

Näille asiakkaille on tärkeää, että he saavat vanhoista laitteistaan vielä hyötyä, eivätkä hyvät välineet jää turhaan nurkkiin keräämään pölyä. Meille puolestaan on eduksi, että voimme tarjota uusimpien laitteiden rinnalla myös käytettyjä laitteita, joita voimme myydä eteenpäin erittäin edullisin hinnoin. Arvaatkin varmaan, että sinulle tämä tarkoittaa sitä, että pystyt hankkimaan ammattilaistason laitteita joiden ostaminen jäisi muuten vain haaveeksi.

Uuden Fujifilm kameran tai muiden tarvikkeiden ostajalle saattaa käydä usein niin, että budjetti venyy vain halvemman hintaluokan malleihin. Paitsi jos päätät hankkia laitteesi käytettynä. Silloin sinulla onkin varaa ottaa valokuvia kuin ammattilainen, tai ainakin käyttää ammattilaislaatuisia laitteita. Käytetyt Fujifilm tarvikkeet antavat enemmän vastinetta rahallesi.

Käytetyt kamerat ja valokuvaustarvikkeet saattavat tuoda mieleen kuluneet ja huonokuntoiset laitteet, mutta se mielikuva on väärä. Fujifilm tekee korkealaatuisia tuotteita, jotka on tarkoitettu kestämään aikaa ja käyttöä.  

Ennen kuin käytetyt Fujifilm tarvikkeet päätyvät meillä myyntiin asti, varmistamme että ne on perusteellisesti puhdistettu, täydellisesti huollettu ja kattavasti testattu. Haluamme olla varmoja siitä että kaikki käytetyt Fujifilm tarvikkeet jotka kauttamme hankit, ovat erinomaisessa kunnossa ja pystyt käyttämään niitä vielä vuosia.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala