Käytetyt Fujifilm tarvikkeet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Lisävarusteiden ja tarvikkeiden ostaminen käytettynä on oiva tapa säästää rahaa, ja hankkia edullista kalustoa kuvaamistasi tukemaan. Rajalasta löytyy laaja valikoima erilaisia Fujifilm-tarvikkeita ja lisävarusteita monenlaiseen käyttöön.

Esimerkiksi akkukahva, lisäsalama tai telejatke voi tuoda täysin uusia ulottuvuuksia kuvaamiseesi, jopa jotain sellaista mitä et ennen osannut edes kuvitella. Lisävarusteilla saat myös tehtyä kuvaamisesta miellyttävämpää. Salamaa hyödyntämällä voit saada esimerkiksi muotokuvaukseen uutta sisältöä.

Kaikki käytetyt laitteet tarkistetaan ennen jälleenmyyntiä. Laitteiden on oltava täydessä toimintakunnossa. Tarjoamme myös kaikille käytetyille tarvikkeillemme yhden kuukauden takuun, joten käytetyn laitteen ostaminen on riskitöntä.

Käytettyjä Fujifilm-tarvikkeita ostaessasi, varmistu ensin siitä, että haluamasi laite sopii yhteen muun kuvauskalustosi kanssa. Jos et ole varma laitteiden yhteensopivuudesta, olet tervetullut myymäläämme, jossa osaava henkilökuntamme varmistaa, että vältyt virheostoilta.

Rajala Pro Shop on myynyt käytettyä valokuvauskalustoa jo vuosien ajan. Huoletta ostaa haluamasi käytetyt laitteet joko verkkokaupastamme, tai myymälästä. Käytettyjen laitteiden valikoimamme päivittyy tiheään tahtiin, joten valikoimaan kannattaakin tutustua säännöllisesti.  

Käytetyn lisävarusteen hankkiminen on lompakon lisäksi myös ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto. Elektroniikan kierrättäminen voi olla hankalaa. Ehjän ja toimivan laitteen on parasta päästä uudelleen käyttöön, eikä joutua varaston perälle keräämään pölyä. Rajala Pro Shop hoitaa käytetyn kamerakaluston kierrätyksen puolestasi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala