Skannerit

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Skannerit ovat hyviä välineitä kaikkien tärkeiden paperiesi säilyttämisessä ja tekevät kodistasi tai toimistostasi siistimmän ja vähemmän sotkuisen. Jos skannaat ja säilytät kaikki tärkeät dokumenttisi kovalevyllä, sinulla ei tule olemaan tarvetta pitää papereja täynnä olevia kansioita kansioiden perään kirjahyllylläsi. Myös dokumenttiesi järjestely tulee olemaan helpompaa, kun ne ovat digitaalisesti säilytettyjä.

Analogisten kuviesi skannaaminen tulee auttamaan niiden säilyttämisessä tulevaisuutta varten. Digitaaliset kopiot valokuvakalleuksistasi eivät tule haalistumaan tai kulumaan ajan kanssa. Näin, digitaaliset kopiot antavat sinun nauttia vanhoista muistoista pidemmän aikaa. Jos haluat tehdä suurempia painokuvia tai jopa canvas-tauluja, digitaalinen kopio kuvasta on hyvä lähtökohta ja yksinkertaistaa prosessia.

Rajala Pro Shopissa meillä on useita skannereita monilla toiminnoilla ja eri hinnoilla valittavana. Skannerivalikoimamme palvelee sekä harrastajia että ammattilaisia, ja kaikki niistä ovat hintansa arvoisia. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua sopivan valinnan tekemisessä, avulias ja tietäväinen henkilökuntamme on auttamassa mielellään.

Merkittävimmät eroavaisuudet eri skannereiden välillä ovat nopeus, resoluutio ja miten värejä kohdellaan. Nämä tekijät tulevat vaikuttamaan myös skannerin hintaan.

Se, mikä näiden tekijöiden kombinaatio voisi sopia parhaiten sinulle riippuu siitä, mitä sinun skannerisi pääkäyttöön tulee kuulumaan. Jos olet valokuvaaja-ammattilainen joka tulee käyttämään paljon aikaa kuvien skannaamiseen, värit ja resoluutio tulevat luultavasti olemaan tärkeämpiä kuin silloin, jos tulet pääasiassa käyttämään skanneriasi digitaalisten kopioiden tekemiseen dokumenteista, jotka haluat säilyttää.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala