Audiotallentimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tämän päivän audiotallentimet ovat täydellisiä välineitä esimerkiksi radiotoimittajille tai podcast-ohjelmien laadukkaaseen äänitykseen. Ne ovat myös erittäin käyttökelpoisia missä tahansa tilanteessa, jossa sinun on tarpeellista äänittää tapaamisia tai tehdä vaikkapa suullisia muistiinpanoja. Tällainen tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi autoa ajaessasi.

Audiotallentimet ovat kaiken lisäksi nykyään myös hyvin pieniä ja tarpeeksi kevyitä helposti mukaan otettaviksi, kun kuvaat esimerkiksi julkisia kokouksia, luentoja ja muita samantyyppisiä ainutkertaisia live-tapahtumia. Tällaisissa tilaisuuksissa tekniikan pettäminen on vakava paikka ja tarvitset kaiken varalta toisen audiotallentimen, sillä käytössäsi ei todennäköisesti ole kokonaista tiimiä äänimiehiä tulemaan apuun ääniongelmien ilmetessä.

Me Rajala Pro Shopissa myymme korkealaatuisia tunnettujen valmistajien, kuten Zoomin ja Olympuksen, audiotallentimia. Meillä on laaja valikoima monenlaisia malleja eri hintaluokissa, jotta löydät varmasti omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen.

Useimmat audiotallentimet tulevat tänä päivänä erinomaisen hyvällä sisäänrakennetulla mikrofonilla varustettuna, mutta joissain tilanteissa saatat tarvita myös ulkoista mikrofonia ja voitkin valita itsellesi sopivan laajasta valikoimastamme. Liittämällä ulkoisen mikrofonin audiotallentimeesi, voit laittaa sen huoletta piiloon esimerkiksi huonolta säältä ja yksinkertaisesti osoittaa mikrofonilla haluttua äänen lähdettä kohden.

Tänä päivänä ei ole aina välttämätöntä investoida erilliseen audiotallentimeen. Useimmat meistä kantavat aina älypuhelintaan mukana, minne sitten menemmekin, joten mikset yksinkertaisesti käyttäisi puhelintasi tähänkin tarpeeseen.

Zoomin mikrofoni taskussasi tekee mahdolliseksi älypuhelimesi muodonmuutoksen korkealaatuiseksi äänitallentimeksi käden käänteessä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kytkeä mikrofoni puhelimeesi ja voit alkaa tallentamaan! Kun äänityksesi on valmis, irroitat vain mikin ja voit muitta mutkitta jatkaa normaalia puhelimen käyttöäsi.    

Mitkä ovatkaan tarpeesi audiotallentimien suhteen, tule katsastamaan nettikauppamme laaja ja laadukas valikoima äänityslaitteita. Muistathan, että Rajala Pro Shop on kauppa ammattilaisilta ammattilaisille

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala