Objektiivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tee järjestelmäkamerastasi monikäyttöisempi uudella objektiivilla. Rajala Pro Shop on objektiivien asiantuntijaliike – mittavaan valikoimaamme sisältyy objektiiveja kaikkiin yleisiin kameramerkkeihin, esimerkiksi Nikon, Canon, Panasonic, Olympus, Sony, Fujifilm ja Leica.

Takaat parhaan toimivuuden, kun valitset yhteensopivan objektiivin kamerarunkosi valmistajalta.

Kun hankit kameraasi hyvän vakiozoomin, sinulla on käytössäsi erittäin monipuolinen työväline, jolla pärjää monenlaisissa tilanteissa. Joillekin valokuvaajille tämä riittää jopa ainoaksi objektiiviksi. Muita zoom-objektiiveja ovat lyhyen polttovälin laajakulmazoomit ja pitkän polttovälin telezoomit. Superzoomit peittävät suuren polttovälialueen, aina laajakulmasta teleen.

Meiltä löytyy myös erilaisiin kuvaustilanteisiin sopivia kiinteäpolttovälisiä fisheye-, laajakulma-, normaali- ja teleobjektiiveja.

Kiinteä polttoväli mahdollistaa objektiivin, joka on zoom-objektiivia tarkempi ja valovoimaisempi, mutta usein myös hintavampi. Suosittu vaihtoehto ensimmäiseksi objektiiviksi kittilinssin rinnalle on kohtuullisen hintainen, valovoimainen normaaliobjektiivi.

Laajakulmaobjektiivit sopivat erityisesti maisemakuvaukseen. Teleobjektiivilla taas ikuistat kauempana olevan kohteen ja sopii hyvin esimerkiksi lintujen ja muiden eläimien kuvaamiseen.

Lähikuvaukseen soveltuvia makro-objektiiveja löytyy sekä harrastajan, että ammattilaisen tarpeisiin. Makrokuvauksessa pääset alkuun myös loittorenkaalla, jonka avulla pystyt tarkentamaan nykyisellä objektiivillasi aiempaa lähemmäksi

Kameramerkkien omien objektiivien lisäksi myymme myös muiden valmistajien objektiiveja. Tarvikeobjektiivi voi olla edullinen ja hyvinkin varteenotettava vaihtoehto. Meiltä saat kameraasi yhteensopivia objektiiveja tunnetuilta valmistajilta kuten Sigma, Tamron, Samyang ja Zeiss.

Objektiivia valittaessa kannattaa olla tarkkana, että objektiivin kiinnitys sopii omaan kameraan. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää – palvelemme mielellämme.

Meiltä löydät myös objektiiviisi erilaisia vastavalosuojia ja suotimia. Sovittimella on mahdollista liittää kameraan objektiivin, jossa on eri kiinnitys. Telejatkeella taas saat tarvittaessa pidennettyä objektiivisi polttoväliä.

Objektiivi on yhtä tärkeä järjestelmäkameran komponentti, kuin itse runkokin. Hyvällä ja laadukkaalla objektiivikokoelmalla varmistat, että sinulla on oikea työkalu jokaiseen tarkoitukseen.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala