Objektiivit

loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tee järjestelmäkamerastasi monikäyttöisempi uudella objektiivilla. Rajala Pro Shop on objektiivien asiantuntijaliike – mittavaan valikoimaamme sisältyy objektiiveja kaikkiin yleisiin kameramerkkeihin, esimerkiksi Nikon, Canon, Panasonic, Olympus, Sony, Fujifilm, ja Leica.

Takaat parhaan toimivuuden, kun valitset yhteensopivan objektiivin kamerarunkosi valmistajalta.

Kun hankit kameraasi hyvän vakiozoomin, sinulla on käytössäsi erittäin monipuolinen työväline, jolla pärjää monenlaisissa tilanteissa. Joillekin valokuvaajille tämä riittää jopa ainoaksi objektiiviksi. Muita zoom-objektiiveja ovat lyhyen polttovälin laajakulmazoomit ja pitkän polttovälin telezoomit. Superzoomit peittävät suuren polttovälialueen, aina laajakulmasta teleen.

Meiltä löytyy myös erilaisiin kuvaustilanteisiin sopivia kiinteäpolttovälisiä fisheye-, laajakulma-, normaali- ja teleobjektiiveja.

Kiinteä polttoväli mahdollistaa objektiivin, joka on zoom-objektiivia tarkempi ja valovoimaisempi, mutta usein myös hintavampi. Suosittu vaihtoehto ensimmäiseksi objektiiviksi kittilinssin rinnalle on kohtuullisen hintainen, valovoimainen normaaliobjektiivi.

Laajakulmaobjektiivit sopivat erityisesti maisemakuvaukseen. Teleobjektiivilla taas ikuistat kauempana olevan kohteen ja sopii hyvin esimerkiksi lintujen ja muiden eläimien kuvaamiseen.

Lähikuvaukseen soveltuvia makro-objektiiveja löytyy sekä harrastajan, että ammattilaisen tarpeisiin. Makrokuvauksessa pääset alkuun myös loittorenkaalla, jonka avulla pystyt tarkentamaan nykyisellä objektiivillasi aiempaa lähemmäksi

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala