Objektiivit

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tee järjestelmäkamerastasi monikäyttöisempi uudella objektiivilla. Rajala Pro Shop on objektiivien asiantuntijaliike – mittavaan valikoimaamme sisältyy objektiiveja kaikkiin yleisiin kameramerkkeihin, esimerkiksi Nikon, Canon, Panasonic, Olympus, Sony, Fujifilm, ja Leica.

Takaat parhaan toimivuuden, kun valitset yhteensopivan objektiivin kamerarunkosi valmistajalta.

Kun asennat kameraasi hyvän vakiozoomin, sinulla on käytössäsi erittäin monipuolinen työväline, jolla pärjää monessa paikassa. Joillekin valokuvaajille tämä riittää ainoaksi objektiiviksi. Muita zoom-objektiiveja ovat lyhyen polttovälin laajakulmazoomit ja pitkän polttovälin telezoomit. Superzoomit peittävät suuren polttovälialueen, aina laajakulmasta teleen.

Meiltä löytyy myös erilaisiin kuvaustilanteisiin sopivia kiinteäpolttovälisiä fisheye-, laajakulma-, normaali- ja teleobjektiiveja.

Kiinteä polttoväli mahdollistaa objektiivin, joka on zoom-objektiivia pienempi, kevyempi, tarkempi, valovoimaisempi ja edullisempi. Suosittu vaihtoehto ensimmäiseksi objektiiviksi kittilinssin rinnalle onkin valovoimainen normaaliobjektiivi.

Laajakulmaobjektiivit sopivat maisemakuvaukseen ja suurien kohteiden valokuvaamiseen, sekä läheltä kuvaamiseen. Teleobjektiivilla ikuistat kauempana olevan kohteen.

Lähikuvaukseen soveltuvia Makro-objektiiveja on sekä harrastajan että ammattilaisen tarpeisiin. Makrokuvauksessa pääset alkuun myös loittorenkaalla, jonka avulla pystyt tarkentamaan lähemmäksi nykyisellä objektiivillasi.

Kameramerkkien omien objektiivien lisäksi myymme tarvikevalmistajien objektiiveja.  Tarvikeobjektiivi voi olla edullinen vaihtoehto, tai se voi olla ominaisuuksiltaan sellainen, että kameran valmistajalla ei ole vastaavaa tarjolla. Meiltä saa kameraasi yhteensopivia objektiiveja tunnetuilta valmistajilta kuten Sigma, Tamron, Samyang ja Zeiss.

Objektiivia valittaessa kannattaa olla tarkkana, että objektiivin kiinnitys sopii omaan kameraan. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää – palvelemme mielellämme.

Täältä löydät myös objektiiviisi erilaisia vastavalosuojia ja suojuksia. Sovittimella on mahdollista liittää kameraan objektiivin, jossa on eri kiinnitys. Telejatkeella pidennät objektiivisi polttoväliä.

Objektiivi on vähintään yhtä tärkeä järjestelmäkameran komponentti kuin runko. Hyvällä objektiivikokoelmalla varmistat, että sinulla on oikea työkalu jokaiseen tarkoitukseen.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala