Canon objektiivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Rajala Pro Shop-verkkokaupasta löydät suuren valikoiman Canon objektiiveja. Tarjoamme kaikkien hintaluokkien Canon-objektiiveja, sekä amatööreille että ammattivalokuvaajille. Canon on tunnettu valmistaja, sen kamerarungot ja objektiivit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan.

Valikoimaamme kuuluu objektiivivaihtoehtoja kaikenlaiseen valokuvaamiseen; sekä erittäin laajakulmaiset objektiivit, että pitkiltä etäisyyksiltä kuvaamiseen tarkoitetut teleobjektiivit, ja kaikkea niiden väliltä.

Jos tarvitset apua sinulle sopivan objektiivin valinnassa, olet tervetullut myymäläämme. Henkilökunnallamme on kattava asiantuntemus valokuvaamisesta, kameroista sekä objektiiveista, autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Polttovälin lisäksi on tärkeää miettiä, minkälaista aukkoa tarvitset Canon-objektiiviisi. Aukko määrää, minkälaisista valo-olosuhteista objektiivi selviää. Jos aiot kuvata olosuhteissa, joissa valoa on vähän, kannattaa panostaa valovoimaiseen objektiiviin.

Jos olet ajatellut harrastaa makro- tai lähikuvaamista, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa objektiivin lähin tarkennusetäisyys. Tämä löytyy objektiivin tuotetiedoista. Asiasta voi myös kysyä myymälästä tai asiakaspalvelustamme.

Ennen kuin ostat Canon-objektiivin sinun on varmistettava, että objektiivin kiinnitys sopii kameraasi. Rajala Pro Shop tarjoaa objektiiveja kaikilla eri Canon-kiinnityksillä ja myös monia erilaisia sovittimia. Jos tarvitset apua valinnassa, osaava henkilökuntamme on valmiina auttamaan.

Adapterin avulla voit myös ottaa upeita ja veitsenteräviä valokuvia EF- tai EF-S-kiinnityksellä varustetulla objektiivilla, vaikka käytössäsi olisi esimerkiksi Canonin EOS M tai EOS R-sarjan kamera. EF-S-objektiivilla ei kuitenkaan voi hyödyntää koko EOS R-kameran täysikokoista kennoa, vaan kamera rajaa tällöin osan kennon alueesta pois. Tämä ei ole välttämättä ongelma ainakaan videota kuvatessa.

Voit myös käyttää sovitinta Canon-objektiivin kiinnittämiseen monien muiden valmistajien tekemiin kameroihin.

Jos olet vähänkään epävarma, sopiiko tietty Canon-objektiivi kameraasi, ota meihin yhteyttä ennen tilaamista, niin vältyt palautuksilta ja virheostoilta.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala