Canon objektiivit

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Rajala Pro Shop-verkkokaupasta löydät suuren valikoiman Canon objektiiveja. Tarjoamme kaikkien hintaluokkien Canon-objektiiveja, sekä iloisille amatööreille että ammattivalokuvaajille. Canon on tunnettu valmistaja, ja sen kamerarungot ja objektiivit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan.

Valikoimaamme kuuluu objektiivivaihtoehtoja kaikenlaiseen valokuvaamiseen – kaikki polttovälit ovat edustettuina – sekä erittäin laajakulmaiset objektiivit, että pitkiltä etäisyyksiltä kuvaamiseen tarkoitetut teleobjektiivit, ja kaikkea niiden väliltä.

Jos tarvitset apua sinulle sopivan objektiivin valinnassa, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Henkilökuntamme on mittava asiantuntemus valokuvaamisesta, kameroista sekä objektiiveista, ja auttaa mielellään vinkeillä ja neuvoilla.

Polttovälin, joka määrää kuinka paljon kohteesta mahtuu mukaan kuvaan, lisäksi on tärkeää miettiä, minkälaista aukkoa tarvitset Canon-objektiiviisi. Aukko määrää, minkälaisista valo-olosuhteista objektiivi selviää. Jos haluat kuvata himmeissä olosuhteissa, kannattaa ehkä käyttää enemmän rahaa valovoimaiseen objektiiviin.

Jos olet ajatellut harrastaa makro- tai lähikuvaamista, valitse objektiivi, joka pystyy pieneen tarkennusetäisyyteen.

Ennen kuin ostat Canon-objektiivin, sinun on varmistettava, että objektiivin kiinnitys sopii kameraasi. Rajala Pro Shop tarjoaa Canon-objektiiveja eri kiinnityksillä, ja myös monia erilaisia sovittimia. Jos tarvitset apua valitsemaan oikein, osaava henkilökuntamme on valmiina auttamaan.

Jos et löydä objektiivia oikealla kiinnityksellä kamerarunkoosi, on silti olemassa mahdollisuuksia. Adapterin avulla voit esimerkiksi ottaa upeita ja veitsenteräviä valokuvia EF- tai EF-S-kiinnityksellä varustetulla objektiivilla, vaikka käytössäsi on Canonin EOS M tai EOS R-sarjan kamera. EF-S-objektiivilla ei kuitenkaan voi hyödyntää koko EOS R-kameran täysikokoista kennoa, vaan kamera rajaa tällöin osan kennon alueesta pois. Tämä ei ole välttämättä ongelma ainakaan videota kuvatessa.

Voit myös käyttää sovitinta Canon-objektiivin kiinnittämiseen monien muiden valmistajien tekemiin kameroihin.

Jos olet vähänkään epävarma, sopiiko tietty Canon-objektiivi kameraasi, ota meihin yhteyttä ennen tilaamista, niin vältyt palautuksilta ja virheostoilta.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala