Salamalaitteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kameraan kiinnitetty salama on välttämätön tarvike vakavalle valokuvaajalle, riippumatta siitä, oletko ammattilainen, harrastaja, vai jostain siitä väliltä.

Sisävalokuvauksille ekstravalotus on yleensä välttämätöntä, jos haluat ottaa teräviä kuvia. Ulkona tulet usein kokemaan tarvetta ekstravalotukselle kompensoidaksesi auringonvalon luomille varjoille tai vain antaaksesi enemmän valoa, jos sää on synkkä.

Rajala Pro Shopista löydät laajan valikoiman kameraan kiinnitetyistä salamalaitteista tunnetuilta brändeiltä, kuten mm. Canon, Elinchrom, Fujifilm, Hähnel, Leica, Nikon and Nissin. Omistamallasi kameralla ei ole väliä. Jos siinä on kenkäkiinnitys salamaa varten, löydät tarpeillesi sopivan salaman verkkokaupastamme.

Valitessasi, minkä salamalaitteen ostat, monia asioita täytyy ottaa huomioon. Ensin sinun täytyy tunnistaa, mikä tulee toimimaan hyvin kamerasi kanssa. Vaikka kaikki salamalaitteet suorittavat perustoimintonsa millä tahansa kameralla perusrungolla, siinä voi olla eroavaisuuksia, miten eri brändit käsittelevät kehittyneempiä piirteitä.

Sitten sinun täytyy ottaa huomioon koko, kapasiteetti, ja piirretarjonta, jotka tarvitset. Luonnollisesti tämä riippuu siitä, minkä laista työtä teet kameran ja salamalaitteesi yhteisvoimin. Suurempi ei aina ole parempi. Ensinnäkin, sinun tulee kantaa sitä mukanasi ja suuri salamalaite on painavampi, kuin pieni malli. Sinun tulee myös varmistaa, että se istuu hyvin kameraasi.

Se saattaa olla enemmän harrastajan ongelma, mutta jos sinulla on pienempi kamera, erittäin suuren salaman kiinnittäminen aiheuttaa luultavasti vakausongelmia. Toisaalta liian pieni salama, niin et saa riittävästi valoa.

Salamalaitteen ostaminen samalta brändiltä, miltä kamerasi on varma tapa saada maksimiyhteensopivuutta, mutta on monia itsenäisiä salamalaitevalmistajia, jotka saattavat tarjota jotain, mitä tarvitset. Jos olet epävarma salaman kameraasi sopimisen kannalta, älä epäröi kysyä meiltä. Henkilökuntamme Rajala Pro Shopissa koostuu ammattilaisista valokuvatarvikkeissa ja auttaa sinua mielellään.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala