Kaukoputket

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kaukoputket muodostuvat useista linsseistä, jotka on asennettu sarjaan toistensa perään. Niitä käytetään yleensä yhdessä jalustan kanssa, jolloin niiden avulla näkee kauas mutta suunnilleen samaan kohtaan. Kaukoputket suurentavat näkymän yleensä vähintään 15-kertaiseksi ja korkeintaan 80-kertaiseksi. Kaukoputkien linssien halkaisija on tyypillisesti 50 mm ja 100 mm väliltä.

Kaukoputkissa on usein suuremmat linssit kuin tavallisissa kiikareissa. Tämän vuoksi kaukoputken linssit päästävät läpi enemmän valoa. Tämän ansiosta kaukoputken avulla kohteen pääsee siis näkemään lähempää. Kaukoputket toimivat paremmin kuin kiikarit myös hämärämmissä oloissa. Jotkin kaukoputket mahdollistavat myös erilaisten okulaarien vaihtamisen, jolloin voit käyttää kaukoputkea monilla eri etäisyyksillä ja katsella kohdetta useista eri kuvakulmista.

Tyypillisiä tilanteita, jolloin kaukoputki voi tulla sinulle tarpeeseen, ovat kun olet metsästämässä tai bongaamassa lintuja. Jotkin kaukoputket ovat sellaisia, että ne on mahdollista yhdistää kameraan. Tällöin voit ottaa kaukoputkesi avulla kuvia siitä kohteesta mitä olet juuri katsomassa.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle laajan valikoiman kaukoputkia useilta maailman parhailta valmistajilta. Löydät meiltä kaukoputket monista eri hintaluokista ja kattavasti monilla eri toiminnoilla ja ominaisuuksilla varustettuina.

Ensimmäinen asia, mitä sinun tulee harkita kun valitset sopivaa kaukoputkea, on se mihin aiot sitä käyttää. Tämä vaikuttaa sopivien kaukoputkien valikoimaan sekä kaukoputken hintaluokkaan.

Jos tarkoituksenasi on käyttää kaukoputkea lintujen bongaamiseen, saatat haluta ottaa huomioon sen, kuinka paljon laitteisto painaa. Samoin kannattaa miettiä kaukoputken toimintoja ja suurennuksen ominaisuuksia. Lintuja tarkkaillessasi olet yleensä hieman enemmän liikkellä, kuin jos olisit metsästämässä.  

Jos tarvitset apua tai sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Avulias ja ystävällinen henkilökuntamme haluaa auttaa sinua. Meillä on pitkä kokemus kaukoputkista ja olemme täällä varmistaaksemme, että saat juuri sellaisen kaukoputken joka sopii täydellisesti sinun tarpeisiisi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala