Käytetyt Nikon tarvikkeet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytettyjen Nikon tarvikkeiden ostaminen antaa sinulle etulyöntiaseman verrattuna valokuvaajiin, jotka hyväksyvät vain upouusia varusteita. Voit esimerkiksi hankkia viime vuoden uuden mallin vain hiukan käytettynä, paljon halvempaan hintaan, joka toimii kaiken lisäksi yhtä moitteettomasti kuin mikä tahansa täysin uutena ostettu tuote. Käytetyt Nikon tarvikkeet tulevat myös toimimaan käytössäsi vielä monen vuoden ajan.

Niin alan harrastelijalle kuin lupaavalle valokuvauksen ammattilaisellekin, käytetyt Nikon tarvikkeet tarjoavat mahdollisuuden päivittää valokuvausvarusteet lähes alan uusimpiin malleihin tarvitsematta ryöstää pankkia.

Kun vaihtoehtona on ostaa uusi, mutta budjettisi rajallisuuden vuoksi yksinkertaisempi malli, tai käytetty edistyneempi malli huokeampaan hintaan, käytetyn valitessasi säästät rahaa sillä sinun ei tarvitse vaihtaa yhtä pian uudempaan malliin.

Rajala Pro Shop järjestää säännöllisesti vaihtotarjouksia, jolloin annamme valokuvaajille mahdollisuuden vaihtaa viime sukupolven varusteensa ja päivittää ne uusimman sukupolven malleihin. Monille valokuvauksen ammattilaisille tämä on loistava tilaisuus, sillä he voivat hyötyä vanhoista varusteistaan pystyäkseen edelleen käyttämään alan viimeistä huutoa olevia kameroita ja tarvikkeita.

Sinun kannaltasi tämä on loistava uutinen, sillä se tarkoittaa, että meillä on runsaasti lähes uusia, vain vähän käytettyjä Nikon kameroita ja tarvikkeita huokeaan hintaan. Saat käyttöösi lähes uusinta teknologiaa joutumatta edes tuhlaamaan kaikkia rahojasi.

Ostaessasi käytetyt Nikon tarvikkeet Rajala Pro Shopista voit olla varma rehellisyydestämme. Kaikki vaihdossa saamamme tarvikkeet käyvät läpi perinpohjaisen testauksen ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Tuotteet, jotka eivät läpäise laatutarkastustamme, joko korjataan tai romutetaan. Joskus sellaisenaan myyntikelvottomista tuotteista voidaan kuitenkin ottaa talteen tiettyjä osia varaosiksi. Emme koskaan myy mitään valokuvaustarvikkeita, joita emme ole todenneet moitteettoman käyttökelpoisiksi. Käytettyjen tuotteidemme on kestettävä käytössäsi vielä useiden vuosien ajan.  

Jos tarvitset apua juuri sinun kameraasi sopivien käytettyjen Nikon tuotteiden valitsemisessa tai olet epävarma jonkin tietyn tuotteen sopivuudesta tarpeisiisi, älä epäröi kysyä. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua tarvitsemiesi tarvikkeiden löytämisessä.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala