Etäisyysmittarit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Etäisyysmittarit ovat täydellinen apu kohteiden välisen etäisyyden mittaamiseen, sekä sisällä että ulkona. Katso etäisyysmittariin, tähtää kohteeseen ja paina nappia – Ei voisi olla enää tämän helpompaa.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle kattavan valikoiman erilaisia etäisyysmittareita, joista löydät itsellesi sopivan useimpiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Rajala Pro Shopista löydät suuren valikoiman korkealaatuisia kiikaritähtäimiä tunnetuilta brändeiltä. Riippumatta tarpeistasi, kun kyse on suurennuskyvystä ja valonherkkyydestä, olemme varmoja, että löydät jotain, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi kuin myös budjettiisi.

Etäisyysmittarit ovat oleellinen työväline metsästäjille, joiden on tarpeen määritellä nopeasti itsensä ja kohteen välinen etäisyys. Etäisyysmittareista on myös huomattavan paljon hyötyä aina kun olet liikkeellä maastossa ja sinun pitää saada nopeasti arvioitua oma sijaintisi ja maamerkkien paikka. Jos olet golfaaja ja sinulla on etäisyysmittari laukussasi, se maksaa nopeasti itsensä takaisin sillä sinun ei tarvitse enää arvailla mikä maila sinun pitäisi milloinkin valita.

Valokuvaajille ja elokuvan tekijöille etäisyysmittari on täydellinen kumppani kun kuvauksia on tarpeen suunnitella avoimissa ympäristöissä tai suurissa ulkoilmakohteissa. Etäisyysmittarin avulla valaistuksen tarpeen määrittely ja oikean kaluston, kuten sopivan linssin, valinta on helppoa. Etäisyysmittari auttaa sinua määrittelemään nopeasti täydelliset paikat kameroille, valoille ja muille elementeille joita tarvitset, jotta saat valokuvan tai elokuvan kohtauksen onnistumaan täydellisesti.

Rajala Pro Shop on asiantuntijasi kun tarvitset etäisyysmittareita. Me pidämme valikoimissamme laajan valikoiman malleja parhailta etäisyysmittareiden valmistajilta. Etäisyysmittareiden tarjontamme ulottuu edullisista ja yksinkertaisista mittareista kalliisin ja hienostuneisiin malleihin.

Kun olet ostamassa etäisyysmittaria, sinun kannattaa aivan ensimmäiseksi miettiä millaisia tarpeita sinulla on mittarin välimatkojen ja suurennustehon suhteen. Jos tarkoituksesi on mitata ainoastaan lyhyitä etäisyyksiä, matalamman suurennustehon mittari saattaa sopia tarpeisiisi paremmin. Tällöin sinulle riittää edullisemman mallinen etäisyysmittari, paitsi jos tarvitset erityisen tarkkoja mittaustuloksia.  

Jos tarvitset laitteen pidempien etäisyyksien mittaamiseen, tarvitset korkeamman suurennustehon laitteen ja sinun tarvitsee luultavasti käyttää etäisyysmittariin enemmän rahaa. Suurennus ja etäisyys ovat totta kai vain osa niistä tekijöistä joita sinun tulee harmita etäisyysmittaria hankkiessasi. Jos et vielä tiedä mikä etäisyysmittari sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, älä epäröi kysyä meiltä apua.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala