Kiikarit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kiikarit saattavat olla sinulle yksi tärkeimmistä, ellei jopa kaikkein tärkein, laite kun kuljet ulkona retkeilemässä. Kun sinulla on käytössäsi hyvät kiikarit, luonto tarjoaa sinulle paljon tavallista suuremman elämyksen. Kiikareiden avulla pystyt tunnistamaan entistä useampia lajeja, ja tarkkaillessasi eri eläimiä kiikarien läpi, voit tuntea olevasi todella lähellä niitä.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle laajan ja monipuolisen valikoiman kiikareita. Meiltä voit hankkia kiikarit monilta kaikkein arvostetuimmilta valmistajilta ympäri maailman. Vankka kokemuksemme optiikkaan liittyvistä laitteista tekee meistä täydellisen paikan löytää juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat kiikarit. Meille on erittäin tärkeää, että voimme auttaa asiakkaitamme löytämään heille juuri oikeat tuotteet.

Kun mietit millaiset kiikarit sopisivat sinun tarpeisiisi parhaiten, aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa pohtia millaiseen käyttöön olet niitä hankkimassa. Onko tarkoituksesi käyttää kiikareita lähinnä päivällä, kun valoa on paljon saatavilla, vai hieman hämärämmissä olosuhteissa? Tarvitsetko kiikareita lähinnä liikkuvien kohteiden katseluun, vai ovatko kohteesi sellaisia, jotka pysyvät pääasiassa paikallaan?

Jos tarvitset kiikarit pääasiassa lintujen bongausta varten, niille on erilaiset vaatimukset kuin sellaisille kiikareille, joita käytetään metsästäessä. Metsästäminen tapahtuu usein varhain aamulla ja myöhään illalla, kun valoa on heikommin saatavilla.

Kiikareiden sisällä oleva optiikka on myös tärkeää. Se määrittelee sen, miten paljon kiikarit voivat suurentaa, sekä sen miten paljon valoa kiikarit tarvitsevat jotta niitä voi käyttää. Optiikan ominaisuudet vaikuttavat myös kiikareiden kokoon ja painoon, sekä kiikareiden hintaan.  

Viimeinen, mutta ei vähäisin, asia joka sinun tulee ottaa kiikareita valitessasi huomioon, on tietenkin budjettisi. Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle tuotteita monessa eri hintaluokassa, joista voit valita sinulle juuri sopivan. Valikoimissamme on sekä harrastajille sopivia perustason kiikareita, että myös huipputason malleja vaativan käyttäjän tarpeisiin.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala