Mikrofonit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tänä päivänä yhä useampi käyttökohde vaatii hyvää mikrofonia. Ehkä haluat äänittää podcastin, tai jutella kanssapelaajiesi kanssa tietokonepelejä pelatessasi? Mikrofonista on myös hyötyä jos pidät perheeseesi yhteyksiä videopuhelujen avulla.

Kameran sisäänrakennetun mikrofonin äänenlaatu on monessa tilanteessa riittämätön. Liittämällä kameraasi mikrofonin voit parantaa videotuotantosi ääntä merkittävästi.

Meillä on myös miksereitä, joiden avulla voit olla oma ääniteknikkosi. Mikseri auttaa sinua saamaan täysin oikean äänenlaadun, äänitysolosuhteista riippumatta.

Jos käytät mikrofonia liikkuvaan äänitykseen, etkä halua käyttää tietokonetta tai matkapuhelinta talletusmediana, meiltä löytyy yhdistettyjä audiotallentimia ja miksereitä, joiden avulla saat parhaan äänen kätevällä tavalla, kun olet liikkeellä.

Rajala Pro Shop-verkkokaupasta löydät leveän valikoiman korkealaatuisa mikrofoneja. Tarjoamme mikrofoneja ja varusteita hyvän äänen tallentamiseen niin kotioloissa, kuin ammattimaisissa ympäristöissäkin.

Rajalan valikoimaan kuuluu monenlaisia varusteita mikrofoneille ja äänitykseen. Mikrofonien käyttäminen on yleistynyt, ja samassa tahdissa sekä tekniikka että muotoilu on kehittynyt. Tämän ansiosta voit valita haluamasi äänikuvan tarvitsematta samanaikaisesti tinkiä visuaalisesta ilmeestä.

Meiltä löydät melkein näkymättömät nappimikrofonit, klassiset isokokoiset mikrofonit pörröisine tuulisuojineen, ja kokonaan kuvan ulkopuolelta äänittävät suuntaavat haulikkomikrofonit. Valitset tunnelman perusteella, jonka haluat välittää reportaasissasi tai elokuvassasi. Meillä on myös langattomia mikrofoneja ammattikäyttöön.

Mikrofonin käsittelyä varten meiltä löytyy erilaisia puomeja ja kahvoja. Jos haluat, että mikrofoni pysyy kuvauksen aikana paikoillaan, meillä on siihen lattialla seisovia ja pöytään kiinnitettäviä jalustoja. Kaikki sitä varten, että saisit aikaan mahdollisimman hyvän ja ergonomisen kuvausympäristön.

Totta kai löydät myös kaikki tarvitsemasi sovittimet, suojat, johdot ja kaapelit meiltä. Jos tarvitset apua valitessasi varustuksen parhaan äänen saamiseksi juuri sinun tarpeisiisi, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, joka mielellään antaa vihjeitä ja neuvoja.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala