Käytetyt Nikon objektiivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Monesti käytetyn Nikon-objektiivin ostaminen voi olla lompakolle ystävällisempi vaihtoehto, verrattuna uuden objektiivin ostoon. Useimmilla meistä ei ole rajatonta budjettia, joten käytetyt Nikon-objektiivit tarjoavat hyvinkin varteen otettavia vaihtoehtoja.

Rajala Pro Shopin käytettyjen Nikon-objektiivien valikoima on laaja ja monipuolinen. Käytettyjen laitteiden valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Innokkaimmat harrastajat päivittävät objektiivinsa uuteen malliin heti sellaisen ilmestyessä markkinoille. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös kattavan ja edelleen ajankohtaisen valikoiman käytettyjä objektiiveja.

Kaikki käytetyt objektiivit testataan ja tarvittaessa huolletaan kattavasti ennen, kuin myymme niitä eteenpäin. Lisäksi tarjoamme 1 kuukauden takuun kaikkiin käytettyihin laitteisiimme.

Käytetyn objektiivin osto on myös erittäin ekologinen vaihtoehto. Täysin toimivan ja ehjän objektiivin on parempi päästä käyttöön, kuin hyllylle homehtumaan tai pahimmassa tapauksessa kaatopaikalle. Rajala Pro Shop hoitaa objektiivien kierrätyksen. Toimimattomat ja rikkinäiset objektiivit voidaan hyödyntää esimerkiksi varaosina.

Jos haluat saada enemmän irti budjetistasi, käytetty Nikon-objektiivi on hyvä vaihtoehto. Silloin käyttöösi jää rahaa vielä vaikka mahdollisiin lisävarusteisiin. Käytetyn Nikon-objektviin ostaminen Rajala Pro Shopilta on siis monella tapaa fiksu päätös.

Olet tervetullut myymäläämme tutustumaan käytettyjen Nikon-objektiiviemme valikoimaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä käytetyn objektiivin hankintaan liittyen, kysy rohkeasti henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri omaan käyttöösi soveltuvan objektiivin, uutena tai käytettynä.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala