Studiovarusteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Meillä on kaikki, mitä tarvitset studiovarusteista. Riippumatta siitä, teetkö työtä still-kuvien kanssa tai teetkö videoita, me Rajala Pro Shopissa voimme auttaa sinut alkuun kaikella tarvittavalla varustuksella onnistuneeseen sessioon.

Täydellinen studio koostuu kerroksista tarvikkeita, alkaen taustasta ja loppuen valoihin valokuvaajan takana. Keskiössä olevat osat ovat tietysti valokuvaaja itse aihe.

Katso taustakangasosastoomme, joka on pakattu täyteen vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Haluat sitten yksinkertaisen valkoisen taustan, vihreän kankaan, tai hienon kuvion tehdäksesi kuvistasi täydellisiä, löydät monia vaihtoehtoja.

Taustamme ja kankaamme ovat saatavilla laajassa valikoimassa kokoja ja useissa materiaaleissa, kuten sametissa, vinyylissä ja paperissa.

Taustojen lisäksi tarvitset myös studiovarusteita valojen ja heijastimien muodossa, joita löydät runsaasti täältä Rajala Pro Shopista. Katso mainio valikoimamme LED-studiovaloja, ja jos otat still-kuvia, älä unohda kattavaa salama- ja salamatarvikevalikoimaamme.

Sitten on kaikki muu studiovaruste, jota et välttämättä ole ajatellut. Me olemme, kuitenkin, ja olemme pitäneet huolen kaikkien pienten yksityiskohtien, kuten jalustojen, valotusmittareiden, ja kuvaustelttojen varastoimisesta sinun tuotekuvillesi.

Jos et pysty löytämään mitä etsit, kysy meiltä, ja me autamme sinua.

Oletko varustamassa studiotasi aivan tyhjästä? Anna meidän auttaa ja olla kauppa, josta saat kaiken tarvitsemasi studiotarvikkeen. Henkilökuntamme Rajala Pro Shopissa koostuu ammattilaisista kaikessa valokuvaukseen liittyvässä, ja meillä on vuosien kokemus kaikkien tasojen valokuvaajien palvelemisesta, harrastajista ammattilaisiin.

Pyydä meiltä neuvoa, jos olet epävarma siitä, mitä ostaa tai jos tiedät mitä etsit mutta et löydä sitä, värvää meidät apuun ja me teemme parhaamme sinulle parhaan sopivuuden löytämiseksi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala